kopyr Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 schodzą razem z klejem po kilku godzinach namakania w wannie. Kilka godzin???? Każda etykieta odejdzie po góra 15min moczenia w wodzie bez żadnych środków. Oj zapewniam Cię, że nie każda. Oj nie każda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Macie złe butelki - wszystkie, które moczyłem w zimnej wodzie przez kilka godzin były czyste. Bez sreberek i etykiet. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorst Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Po prostu nie próbowałem wcześniej ich wyjmować (robiłem to dopiero 1 raz) i wyszedłem na spacer w międzyczasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thobeta Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 schodzą razem z klejem po kilku godzinach namakania w wannie. Kilka godzin???? Każda etykieta odejdzie po góra 15min moczenia w wodzie bez żadnych środków. Ale sreberka są faktycznie problematyczne. Ja też zawsze musiałem skrobać zwłaszcza po Budwaiserach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 9 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2009 "Sreberko" to zwykła folia aluminiowa. Ta z kolei, bez problemu zostanie rozpuszczona przez UŚCdP - "Uniwersalny Środek Czyszczący dla Piwowarów", czyli udrażniacz do rur . Resztkę kleju można zmyć rozpuszczalnikiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkadiusz Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 schodzą razem z klejem po kilku godzinach namakania w wannie. Kilka godzin???? Każda etykieta odejdzie po góra 15min moczenia w wodzie bez żadnych środków. Ale sreberka są faktycznie problematyczne. Ja też zawsze musiałem skrobać zwłaszcza po Budwaiserach To zależy od piwa, z Primator, Krušovice nie miałem żadnego problemu, gorzej było z Pilsner Urquell, wiec to tak jak z etykietkami zdarza sie partia ze tez trudno sie odklejają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
froniu Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 ...gorzej było z Pilsner Urquell A u mnie po 15 minutach w zimnej wodzie ładnie schodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi