Bromaniak Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Lokalizacja sklepu jest dostępna od dzisiaj w maps google, więc mam nadzieję że nie będzie problemu z dojazdem. Zapraszam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Widzialem w necie, ze macie w sklepie rowniez 2 krany. Swietna sprawa. Widzialem takie rozwiazanie w 2 sklepach we Francji i Wloszech i bardzo mi sie to podobalo. Oprocz kupna piwa, mozna na chwile usiasc (wzglednie oprzec sie o lade), wypic piwo , pogadac - szkoda ze mam bardzo daleko i raczej bede wybieral sie samochodem. Ale dla osob, ktore mieszkaja niedaleko miejsce musi byc swietne i mam nadzieje, ze bedzie dobrze dzialalo. Do zobaczenia w okolicach czwartku/piatku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromaniak Opublikowano 27 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2015 Widzialem w necie, ze macie w sklepie rowniez 2 krany. Swietna sprawa. Widzialem takie rozwiazanie w 2 sklepach we Francji i Wloszech i bardzo mi sie to podobalo. Oprocz kupna piwa, mozna na chwile usiasc (wzglednie oprzec sie o lade), wypic piwo , pogadac - szkoda ze mam bardzo daleko i raczej bede wybieral sie samochodem. Ale dla osob, ktore mieszkaja niedaleko miejsce musi byc swietne i mam nadzieje, ze bedzie dobrze dzialalo. Do zobaczenia w okolicach czwartku/piatku. Niestety w sklepie nie można spożywać piwa (w Polsce nie do przeskoczenia). Nalewam piwo z beczki do butelek PET. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Poszedł oficjalny news także wszystko wskazuje na to, że Piwoteka jednak chce mieć u siebie depozyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Winiarski Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Tak jak pisałem wcześniej - podjąłem się rozmów, niestety trochę to trwało. Właściciele piwoteki są otwarci na sugestie. Podczas rozmowy zadeklarowałem chęć bycia łącznikiem ze społecznością tego forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 28 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 No teraz to się jajo zrobiło w końcu gdzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Mimo że do Piwosza mam 2 kroki, bardziej mnie przekonuje swoją postawą Bromaniak, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 No mnie też, i przy okazji duży wybór piw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lodzermensch Opublikowano 29 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2015 Ja tez bede jezdzil do Bromaniaka skoro tak juz wczesniej postanowilismy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 To ja dzisiaj wiozę piwo do bromani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 30 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2015 Dobra pierwsze 3 kwachy na depozycie w Bromaniaku: black ipa, mild ale i grodziskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radekw Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Jak nic mi nie wypadnie jutro też cos podrzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajfurke Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Myślę, że powinniśmy postawić na Bromaniaka, właściciel bezpośrednio przegląda forum i jest zaangażowany. Pomimo małego stażu piwowarskiego też coś niedługo zawiozę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_lag Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Wziąłem black ipa i grodziskie od rabbek, zostawiłem 2 butelki whisky porteru (przegazowane), 2 butelki smoked ale i po butelce Rye Ale i Sahti. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 żeby ten porter nie zabił właściciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_lag Opublikowano 31 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2015 Spokojnie, trzeba schłodzić i nalewać do 0,5 l szkła, no może trochę possać jak komuś żal Altus 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hopek Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Wziąłęm whisky portera, zostawiłem Belgian Pale Ale oraz Belgian Tripel. Porter w porządku piwko choć brakuje trochę ciała, słodyczy i porterowych nut - melanoidyn. Jaki % zasypu stanowił słód whisky 30-45 ppm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart_lag Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 W zasypie było 30% tego słodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 no ludzie znosić piwska znosić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 5 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2015 Jak ogarnę nowe etykietki to wrzucę. Może nawet jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromaniak Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 W ramach podsumowania, na razie do depozytu zajrzało 3 piwowarów. Piwa w depozycie: Mild Ale Sahti Whisky Porter Belgian Tripel x 2 Smoked Ale x 2 Rye Ale Postaram się w weekend trochę rozpromować depozyt, mam nadzieję że się bujnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryglas Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 Brawa dla Bromaniaka za podjęcie się depozytu, niestety jesteście taki hektar na północy Łodzi, że jest mi tam masakrycznie nie po drodze Pytanie zatem do piwowarów z południa - może by drugi depozyt zorganizować trochę bliżej nas? Przy okazji wizyty w Piwnych Rozmaitościach na Tatrzańskiej mógłbym pogadać z właścicielem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A moze lepiej dać swoje piwa komuś kto akurat jedzie do bromaniaka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gryglas Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 A moze lepiej dać swoje piwa komuś kto akurat jedzie do bromaniaka ? Byłoby na pewno prościej, ale nie bardzo jest komu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbek Opublikowano 6 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) No cichus pewnie tamtędy przejeżdża Edytowane 6 Lutego 2015 przez rabbek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi