Mrzon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Moim zdaniem cena jest bardzo dobra. Pamiętacie aukcję z tamtego roku wiadra od pszczelarza cena była dużo wyższa a i kurier chyba droższy o ile dobrze pamiętam. W tej cenie nawet jak się do piwa nie nada to pod wino czy psote będzie jak znalazł. Owoce do wiadra fermentacja w miazdze a potem do balona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lary Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 e no spokojnie, jak na kuriera 21 zł za max 15 wiader, to nie jest chyba tak źle. Jeśli ktoś bierze tyle wiader Ja się w pierwszej chwili ucieszyłem, bo potrzebuję 2-3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolhc Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 A te pojemniki po paście (przecież to chemia) to się nadają do piwa ? Kąpiel w krecie powinno być dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 też kupiłem , z myślą o przechowywaniu słodu. Albo umyję i będę sprzedawał jako fermentory po 15 zł/szt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 (edytowane) mają atest do spożywki wiec dobre mycie i będzie OK ,a zawsze można w nich trzymać słody "cy cuś alboco" za tą cenę zawszę znajda zastosowanie w naszym hobby Edytowane 16 Stycznia 2014 przez gigo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 mają atest do spożywki wiec dobre mycie i będzie OK ,a zawsze można w nich trzymać słody "cy cuś alboco" za tą cenę zawszę znajda zastosowanie w naszym hobby Amen gigo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Napiszcie jaki producent, tak z ciekawości mojej. Umycie to nie problem, kilka razy wrzątek, potem chemia piwowarska i czyste. Raz użyte to pewnie nie porysowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaworek346 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 no i nie zdążyłem!! odstąpi ktoś 5sztuk?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mój wpis nie dotyczy allegro, ale jeśli ktoś poszukuje garnka ze stali nierdzewnej i ma niedaleko Auchan, to warto tam zajrzeć. Byłem właśnie w Auchan Warszawa Wola Park i nabyłem garnek Tadar 36L (o taki: http://allegro.pl/ga...3646102155.html) na wagę za 150 zł. Największy jaki widziałem był 50L, są też różne mniejsze. a ja w Auchan Kraków Bronowice 50 l z pokrywką za 165 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mój wpis nie dotyczy allegro, ale jeśli ktoś poszukuje garnka ze stali nierdzewnej i ma niedaleko Auchan, to warto tam zajrzeć. Byłem właśnie w Auchan Warszawa Wola Park i nabyłem garnek Tadar 36L (o taki: http://allegro.pl/ga...3646102155.html) na wagę za 150 zł. Największy jaki widziałem był 50L, są też różne mniejsze. a ja w Auchan Kraków Bronowice 50 l z pokrywką za 165 zł No bez jaj a w Tarnowie nie ma Auchan ale lipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin b Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mój wpis nie dotyczy allegro, ale jeśli ktoś poszukuje garnka ze stali nierdzewnej i ma niedaleko Auchan, to warto tam zajrzeć. Byłem właśnie w Auchan Warszawa Wola Park i nabyłem garnek Tadar 36L (o taki: http://allegro.pl/garnek-gastronomiczny-stal-nierdzewna-36l-tadar-i3646102155.html) na wagę za 150 zł. Największy jaki widziałem był 50L, są też różne mniejsze. garnek kupiony w Auchan Wola Park, wielkie dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palatyn Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 a ja w Auchan Kraków Bronowice 50 l z pokrywką za 165 zł Dużo tam ich tam było? Będę w niedziele Krk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Mój wpis nie dotyczy allegro, ale jeśli ktoś poszukuje garnka ze stali nierdzewnej i ma niedaleko Auchan, to warto tam zajrzeć. Byłem właśnie w Auchan Warszawa Wola Park i nabyłem garnek Tadar 36L (o taki: http://allegro.pl/ga...3646102155.html) na wagę za 150 zł. Największy jaki widziałem był 50L, są też różne mniejsze. a ja w Auchan Kraków Bronowice 50 l z pokrywką za 165 zł Polo mam pytanie możesz kupić taki garnek z pokrywką 50l w tej cenie 165zł w Kraku jeszcze jeden?? daj znac na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 w krakowie było 5 szt. lub więcej , nie liczyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moon Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Za 186 zł 50l w Auchan na Modlińskiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 W auchan Kraków - Bronowice zostały już tylko 25 litrowe ( niestety wykupiłem dla siebie i znajomych wszystkie 50 l i 36 l ). Wielkie dzięki za info moja 50 i 36 kosztowały razem 325 złotych, więc prawie za darmo. Znajomy kucharz też wziął jeden i ocenił jako naprawde bardzo dobry sprzęt. Jeżeli ktoś ma w pobliżu Auchan to polecam się pospieszyć bo taka promocja nie zdaża się często. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andy Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 W Szczecinie nie ma i nie było takich garnków. Max pojemność 10l. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
br.an.tr Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A są garnki 60 -70l w Auchanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniolhc Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Poznań Auchan komorniki zgarnąłem ostatnią 36L za 147zl. Dzieki za cynka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brewd Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 A są garnki 60 -70l w Auchanie ? Zdaje się, że wszędzie są 50L max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre356 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 w Auchen Rumia zakupilem dzis ostatnie 36l i 50l, ale będą na dniach dokładać kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo86 Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 w Auchen Rumia zakupilem dzis ostatnie 36l i 50l, ale będą na dniach dokładać kolejne to będę musiał pilnować ... jak dobrze że pracuje w Rumi, po pracy się zajży mam nadzieję że dorwę jakiś gar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Palatyn Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 W auchan Kraków - Bronowice zostały już tylko 25 litrowe ( niestety wykupiłem dla siebie i znajomych wszystkie 50 l i 36 l ). Wielkie dzięki za info moja 50 i 36 kosztowały razem 325 złotych, więc prawie za darmo. Znajomy kucharz też wziął jeden i ocenił jako naprawde bardzo dobry sprzęt. Jeżeli ktoś ma w pobliżu Auchan to polecam się pospieszyć bo taka promocja nie zdaża się często. To se już kupiłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3bbar Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Dzięki za cynk. We wrocławskim Auchan był tylko jeden 36l. Według informacji pracownika działu mają się jeszcze pojawić. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr Humulus Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 We Wrocławiu ja zakupiłem wczoraj dwa: 1. 50l za 180zł 2. 36,5l za 150zł Jak kupowałem to stały jeszcze 3 gary 50-cio litrowe więc chyba dzisiaj z rana musiały pójść. Wielka okazja i dziękuje bardzo za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi