moria Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ponieważ wybieram się na tą imprezę: - czy ktoś jeszcze zaszczyci ją swoją obecnością? - czy chcecie może dostać jakąś fotorelację? wtedy wezmę aparat i porobię trochę zdjęć - na pewno mam "zwinąć" nieco podstawek do piwa. Komuś jeszcze na czymś zależy? (od razu mówię, że piwa nie przywożę ) Co ciekawego będzie na imprezie? - ponad 1100 rodzajów piwa beczkowego (w zeszłym roku nieco mniejsza ilość stanowiła podobno rekord Guinessa...) - ponad 220 rodzajów cydru Oczywiście jest jakiś konkurs (cydrowy oraz piwny). Można o festiwalu poczytać np. tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Aparat to obowiązek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zbieram kapsle i etykiety, od kilku m-cy. Jak coś fajnego to do pudełka... Możesz do plecaka wrzucić, komuś przez przypadek sprawisz radochę. Pamiętaj o ulotkach, to też jest super. Szklanka czy kufel, nie wypada dźwignąć ale jak dadzą to czemu nie mieć na pamiątkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 31 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 W końcu udało mi się dojść do siebie i wrzucić relację TU Podobało mi się ogromnie, świetne piwa, świetna atmosfera, świetni ludzie. Spotkałam nawet pana nalewającego (Anglika), który mówił po polsku (twierdził, że to po czesku, ale moim zdaniem bardziej to był polski niż czeski). Kufelki oczywiście mamy, podkładek na festiwalu nie było, jednak udało mi się w kilku lokalnych pubach uzbierać kilka: mam z Brew Doga oraz Castle Rocka. Powinnam dostać także z Titanic Brewery, ale będzie raptem 1 Kapselków brak, piwa były lane z beczki... leszcz007 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dzięki za relację. Pomyślę w przyszłym roku czy się nie wybrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 31 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 same here Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moria Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 ja się zdecydowanie wybiorę, chyba, że coś wyskoczy Piwka naprawdę na wysokim poziomie - z nielicznymi wyjątkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 A może w lutym do Derby dla odmiany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 1 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 (edytowane) tam też mają dobre sery [edit] bardzo fajna relacja Edytowane 1 Listopada 2013 przez leszcz007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 2 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 W tym roku jest 7-10 październik. Ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi