Marcin K. Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 (edytowane) Witam. Jako że przeglądam forum od jakiegoś czasu i korzystam z pomocy forum i kolegów z Piwo.org chciałbym się przywitać i podziękować za pomoc przy pierwszej warce na chat piwo.org A sprowadził mnie tutaj... chmiel. no tak zwykły dziki chmiel. Byłem z dzieciakami na grzybach i zapachniał mi.. Rósł sobie majestatycznie na starym dębie. Postanowiłem trochę urwać i uwarzyć na nim piwko. No i tak trafiłem tutaj. Niestety do swojej pierwszej warki nie użyłem chmielu zerwanego własnoręcznie z tego mistycznego miejsca w lesie, ale na pewno się doczeka swojej kolejki - po prostu lubię eksperymenty Pozdrawiam wszystkich forumowiczów ! Edytowane 17 Września 2013 przez Marcin K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witaj. A ta okolica to gdzie? Uzupełnij profil. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Powitać fajna rzecz. To kiedy nas powitasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Kłaniam się z Wildy, na forum jest możliwość naniesienia lokalizacji browaru na mapę. Dobrych warek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 17 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Jake, nie bardzo rozumiem twój post. W sensie chyba kiedy piwko spijemy ? Klisz, nie od razu rzym zbudowali..przy chwili zapału odszukam opcje i uzupełnię. Aktualnie Murowana Goślina. Witam również kolege Zasada z Wildy, spotkaliśmy sie juz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śniący Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 A ja witam z Winiar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browariat Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No i ja dzień dobry dodam z Ogrodów! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfi Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jak już się robi tutaj poznańska lista obecności, to zgłaszam obecność Nowych Winograd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Ja również witam z Winograd! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 No to ja witam z Rataj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jake, nie bardzo rozumiem twój post. W sensie chyba kiedy piwko spijemy ? Klisz, nie od razu rzym zbudowali..przy chwili zapału odszukam opcje i uzupełnię. Aktualnie Murowana Goślina. Witam również kolege Zasada z Wildy, spotkaliśmy sie juz na forum. No... pisałeś "powitać". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zasada Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jak już się robi tutaj poznańska lista obecności No to panowie, spotykamy się na MTP na festiwalu który to już niedługo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 Jasne, że tak !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfi Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Czemu nie - na pewno się na festiwal będziemy wybierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A ja witam z Winiar O to prawie po sąsiedzku Witam z Bonina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AGR Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 ja na Bonin mam rzut beretem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi