Malinowy Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Witam wszystkich! Czytam forum od jakiegoś czasu a około rok temu postanowiłem sam spróbować swoich własnych piw. Swoją przygodę zacząłem od piwa z brewkita i już po paru warkach zacząłem się przymierzać do zacierania, zbierałem potrzebny sprzęt jak i zdobywałem potrzebną w tym celu wiedzę. Po paru warkach z zacieraniem stwierdziłem, że należy się tu zarejestrować, żeby dzielić się spostrzeżeniami jak i uczyć się dalej od kolegów i koleżanek z forum. Mam nadzieję, że wspólnie będziemy rozwijać swoją pasję do dobrego, domowego piwka. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 21 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Powitać sąsiada, udanych warek życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Cześć sąsiad! Widzę, że jest nas kilku w Siemianowicach, a ja myślałem, że tu ciężko z taką aktywnością a jednak:) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Jest kilku i jeden nawet znaczny, Jejski (zlokalizuj się na mapie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Dr2 a jak się mam zlokalizować? Jestem z michałkowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Górne menu → Społeczność → Mapa piwowarów Coraz nas tu więcej, co cieszy niezmiernie! Samych udanych warek no i zapraszamy na spotkania w Gliwicach w pierwsze soboty miesiąca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 (edytowane) BTW ja jestem z bytkowa. Edit: KosciaK był szybszy i dokładniejszy Edytowane 22 Września 2013 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fantomaz Opublikowano 22 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 22 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Września 2013 KosciaK, bardzo chętnie bym wpadł ale mi głupio bo wszystkie starsze piwa juz wyżarłem a te z ostatnich produkcji muszą poleżeć a tak z gołą ręką w gości to nie można... Co do mapki to próbowałem ale wysakuje błąd google maps jak próbuję dodać swój adres, nawet jak próbuję wpisać dane z GPS to nie znajduje:/ Może spróbuję później. Widzę, że jednak Siemianowice mają dość silną grupę cześć fantomaz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quentin Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam kolegę z województwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 KosciaK, bardzo chętnie bym wpadł ale mi głupio bo wszystkie starsze piwa juz wyżarłem a te z ostatnich produkcji muszą poleżeć a tak z gołą ręką w gości to nie można... Wyganiać nikt (chyba) nie będzie, piwa chyba też dla wszystkich wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam kolegę z naszej wsi Jest kilku i jeden nawet znaczny, Jejski Co to znaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 24 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 to znaczy taki, który się zna więc warto go znać (w domyśle "mieć pod ręką" jakby co) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 25 Września 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 No daleko na pszczelnik nie mam:) Co do spotkania w gliwicach to jak moja lepsza połówka nie będzie miała innych planów na ten dzień to bardzo chętnie się wybiorę. Mogę wziąć nawet parę świerzych sweet stoutów powiecie mi przynajmniej co o nich myślicie i czy będzie kiedys z tego piwo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi