Shooter Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 A 12.10 ja warzę AIPA więc pomoc też mile widziana Niestety do Inowrocławia mam gorsze połączenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 AIPA powstanie w JO 12.10 nie w Inowrocławiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 W sumie to rok akademicki dopiero się zaczał, w weekend nie jade do domu. Będę i ja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 W sumie to rok akademicki dopiero się zaczał, w weekend nie jade do domu. Będę i ja. który weekend ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 2 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 W najbliższy, co do następnego to jeszcze nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 4 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 z racji tego że ja do pomocy nadaje się raczej średnio zabiorę ze sobą kumpla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Dzięki za spotkanie było jak zwykle wesoło, szczególnie ekipie która więcej wylewa niż pije. Jak będziecie za tydzień, weźcie ze sobą mopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 A ty jesteś za tydzień? Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Nie, teraz najprędzej to na Zlot grudniowy będę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 6 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 O ile Marcin znajdzie czas żeby zorganizować zlot. Projekt Olimp zajmuje pewnie większość jego czasu Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Myślę że da rade, przynajmniej na dzień wczorajszy wszystko zmierza w dobrym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 To parę zdjęć z Miszczem Niemedialne chmielenie Medilane chmielenie Publika liczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 A gdzie ma fartucha ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 A gdzie ma fartucha ? oddał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Dzięki za spotkanie było jak zwykle wesoło, szczególnie ekipie która więcej wylewa niż pije. Jak będziecie za tydzień, weźcie ze sobą mopa. Nie mopa tylko słomki. Szkoda tych pysznych piw, na szczęście przewracały się te małe kufelki. Cieszę się, że byłem, bo pszeniczne z Olbrachta było wyśmienite. Oczywiście były też józkowe piwka, którym dzielnie stawialiśmy czoła. Była też przedpremiera Kejtera, które wywarło na nas bardzo dobre wrażenie. Jakby ktoś wiedział, gdzie można będzie je nabyć to proszę o info. Reasumując, bardzo udany wypad do Torunia, który trzeba powtórzyć najlepiej w sobotę. :beer: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 A co tam josef warzył? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 W sobotę moja kolej, liczę na to że ktoś się zjawi... Trochę o moim piwie które powstanie już za kilka dni: Aipa 16BLG słody: pale ale, monachijski, carahell. chmiele: magnum, citra, cascade, chinok, centenial. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 7 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 A co tam josef warzył? Pewnie jakiegoś szatańskiego Belga:p Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 A co tam josef warzył? Blonda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarzyn_waleczny Opublikowano 8 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Ja przepraszam specjalnie nie rozlewałem, raz się człowiekowi ręka omsknie i zaraz jakieś złośliwości. Dzięki za miłe spotkanie i fanty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 11 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Przypominam o dzisiejszym spotkaniu w JO o godzine 18. Zapraszam wszystkich chętnych. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 12 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Chłopaki, dzięki z spotkanie! Niestety frekwencja taka jak kujawsko-pomorskie piwowarstwo - do 20.00 było nas 3! Pszenica w Olbrachcie zacna, ale potem mocno ciśnie na pęcherz, ledwo wytrzymałem w autobusie Dzisiaj Raczek warzy w Olbrachcie AIPĘ - powodzenia Łukasz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 12 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 AIPA uwarzona wyszło planowane 16BLG i kosmiczne jak dla mnie 1150l wkrótce wrzucę parę fotek. Dzisiaj było nas aż 6osób doszedł drugi ze szwagrów był też szukis oraz jarzyn. Dzięki chłopaki za przybycie i czekamy teraz na wyniki mojego debiutu. Wysyłane z mojego LG-P760 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi