elroy Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witajcie Oto pierwsza akcja dla użytkowników piwo.org i nie tylko. Sprawa wyjątkowo prosta - na zakup pełnego zestawu wraz z surowcami na start w Browamatorze, uzyskujecie 10% rabatu po podaniu tajemnego kodu w uwagach do zamówienia. Kod do zdobycia całkowicie darmowo na http://www.piwo.org/extra.php (nie wysyłajcie żadnych smsów itp ) Wszelakie uwagi, pytanie i sugestie proszę wpisywać w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 18 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Jeszcze tylko do końca miesiąca możliwość pobierania kodu będą mieli wszyscy użytkownicy. Od 1 października, opcja tylko dla zarejestrowanych użytkowników. Pamiętajcie, promocja trwa tylko do końca tego roku kalendarzowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Zgodnie z zapowiedzią, pobranie kodu rabatowego możliwe jest tylko dla zalogowanych użytkowników. Promocja ważna do końca 2007 roku, więc myślę, że nie warto czekać na ostatnią chwilę z wykorzystaniem kodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogdan62 Opublikowano 30 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Mam pytanie, czy rabat 10% sumuje się z 11% rabatu, który mam w browamatorze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 30 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2007 Mam pytanie, czy rabat 10% sumuje się z 11% rabatu, który mam w browamatorze? Nie,rabat się niestety nie sumuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 26 Grudnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2007 To już ostatni dzwonek, aby wykorzystać kupon rabatowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi