tomik Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam! Jestem kolejnym nawiniętym dzięki audycji radiowej Paluszki mnie świerzbią żeby spróbować własnej produkcji, ale na razie cierpliwie poczytuję. Jestem bardzo ciekawy smaku takiego piwa, bo mówicie o nim bardzo smakowicie. Może znajdzie się jakiś łaskawca i podeśle choć łyczek do Lublina dla zaspokojenia pierwszej ciekawości? Myślę że to zdopingowało by mnie do działania i pozwoliło przezwyciężyć pierwsze niepowodzenia No to do czytania! ... od czego tu zacząć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam! A powiedz szczerze. Czy tak wielka ilość informacji, zapewne dziwnych, była strawna dla radiosłuchacza? Nam proces produkcji wydaje się jasny i prosty, ale dla kogoś, kto nie zetknął się z piwowarstwem może być sporym wyzwaniem przy słuchaniu. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Cześć Witamy nastepnego potencjalnego piwowara Dobrze by było gdyś poczytał, dużo wiedzy jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam następnego kandydata. Ja już zaczynam robić nacięcia na obudowie monitora, aby nie stracić rachuby. który to kolejny. JK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 I ja witam, Wypełnij profil, t będziemy wiedzieć skąd jesteś. Jak po blisku to podaruję Ci na skosztowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 od czego tu zacząć? Witamy nowego piwowara ! W Lublinie masz świetny sklep z piwami na Kalinie, gdzie zdaje się właścicielem jest chyba również piwowar. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomik Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 (edytowane) Jeśli chodzi o odbiór radiowy to przypadkiem usłyszałem audycję jadąc busem do domu. Niestety (a może stety) ciągle był zakłócany ruchem ulicznym bądź rwaniem zasięgu fal. Te utrudnienia pchnęły mnie w kierunku poszukiwań nagrania tej audycji którą przesłuchałem chyba ze 3razy, na koniec trafiłem tutaj Mam tylko nadzieję że to nie będzie słomiany zapał (pieczenie własnego chleba odłożyłem do zakupu lepszego piekarnika ) Na kalinie? A dokładniej w którym miejscu? Edytowane 11 Maja 2009 przez tomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2artur2 Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Na kalinie? A dokładniej w którym miejscu? Nie wiem czy nie będę robić reklamy (najwyżej admin to wytnie). Na Tumidajskiego 2. Jak wejdziesz do sklepu to skieruj się na prawo na sam koniec. Tam jest to co najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 11 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Witam. Nie trać zapału! Piwowarstwo to fajna zabawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam na forum Poczytaj i bierz się za warzenie, a nie pożałujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi