thechef Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 gdzieś na forum wyczytałem ze kretem NaOH czy cos takiego to to mam w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilis Opublikowano 7 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2015 Antoxem, taki kwas w postaci żelu. Pół godziny, a potem dobrze wymyć wodą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thechef Opublikowano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Nie mam antoxa w sieci sprzedają po 2kg i trzeba mieć jeszcze środek do usówania antoxa razem ze 150 zł trochę drogo jak na jedną grzałkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewatywa8 Opublikowano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zapomniałem bo nie używam - jest jeszcze inna metoda i tańsza . Oczywiście sprawdzałem czy działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuDeX Opublikowano 10 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 usówania litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dhanab Opublikowano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2015 http://centrumpomocy.e-grzalki.pl/index.php?adress=Dlaczego-nie-mozna-stosowac-grzalek-w-zbiornikach-ze-stali-nierdzewnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thechef Opublikowano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2015 a co myślicie o zamocowaniu w kotle warzelnym anody magnezowej?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacza Opublikowano 22 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2021 Tak jak poprzednik napisał anoda magnezowa do zbiorników ze stali nierdzewnej. Dokładny opis tutaj: https://instalstyle.pl/product-category/ogrzewanie/grzalki-do-grzejnika/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi