WiHuRa Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Butelka z ładną etykietą i kontr etykietą wraz ze parametrami. Zdjęcie niestety nie zrobiłem bo padł telefon. Kolor: piłem wieczorem przy dość ciemny świetle ale wydał mi się pomarańczowy, mocno mętne Piana: średnio i drobno pęcherzykowa, opada do cienkiej obrączki, lekko oblepia szkło Zapach: cytrusowy, cytrynowy (pamelo), do tego dość specyficzny zapach - tak jakby multiwitamina, do tego lekko słodki, Smak: jak przystało na APA wytrawne i lekkie, pije się gładko, goryczka łodygowa, delikatnie zalega Wysycenie odpowiednie jak do stylu Ogólnie: ogólnie dobre piwo, dobrze się pije, aromat osobiście dla mnie niezbyt atrakcyjny ale to kwestia gustu, dość szorstka i łodygowa goryczka psuje trochę całość. Napisz jakie było chmielenie na aromat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Simcoe, Citra, Centenial, Summit na 0 minut i w przerwie chmielowej 15 minut. Cicha Mosaic i Citra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 (edytowane) Uzupełniam fotkę dotyczącą piany: Każda butelka otwarta ma taka pianę, choć jak wiadomo to kwestia nalewania, ale akurat w tym piwku piana mi wyszła. Edytowane 4 Listopada 2013 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcrac Opublikowano 4 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 A tam bicie piany Jakby się czepiać to nie stylowa ta piana jak na Pale Ale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi