Jejski Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Czy może mnie ktoś oświecić gdzie odbędzie się ta giełda (adres) ? Szukałem i jakoś nie znalazłem. Może link do strony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 (edytowane) Tu znalazłem odpowiedź: tyska giełda majowa odbędzie się 16 maja w godzinach od 8 rano do 14 w internacie szkoły ulica browarowa 1 , tam gdzie zawsze odbywa się giełda jesienna, bez zaproszeń, sponsorem głównym jest śląski klub birofilów, wstęp 5 zl , stolik 5 zł[...] EDIT: google odpowiedział mi też link link. Edytowane 14 Maja 2009 przez Stasiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jejski czyżbyś się wybierał? Ja będę na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jeśli tylko czas pozwoli chciałbym być i zobaczyć jak to wygląda. Jeśli będę to na krótko i raczej wcześniej, bo mam mnóstwo zajęć w ten dzień. Birofilem nie jestem i chyba nie będę, a chciałem Ci podrzucić obiecane piwa. Czy ktoś jeszcze się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja będę gdzieś około 10tej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi