Jejski Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Czy może mnie ktoś oświecić gdzie odbędzie się ta giełda (adres) ? Szukałem i jakoś nie znalazłem. Może link do strony? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasiek Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 (edited) Tu znalazłem odpowiedź: tyska giełda majowa odbędzie się 16 maja w godzinach od 8 rano do 14 w internacie szkoły ulica browarowa 1 , tam gdzie zawsze odbywa się giełda jesienna, bez zaproszeń, sponsorem głównym jest śląski klub birofilów, wstęp 5 zl , stolik 5 zł[...] EDIT: google odpowiedział mi też link link. Edited May 14, 2009 by Stasiek Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Jejski czyżbyś się wybierał? Ja będę na pewno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jejski Posted May 14, 2009 Author Share Posted May 14, 2009 Jeśli tylko czas pozwoli chciałbym być i zobaczyć jak to wygląda. Jeśli będę to na krótko i raczej wcześniej, bo mam mnóstwo zajęć w ten dzień. Birofilem nie jestem i chyba nie będę, a chciałem Ci podrzucić obiecane piwa. Czy ktoś jeszcze się wybiera? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dori Posted May 14, 2009 Share Posted May 14, 2009 Ja będę gdzieś około 10tej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts