WiHuRa Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Rezerwowa: 1. tibek + 1 2. quraqus + 1 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 3. crocco+1+3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 14 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 (ale gada z dwoje ) Spodziewaj się podwójnej opłaty klimatycznej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Nie ma sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mircek Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 (edytowane) Rezerwowa: 1. tibek + 1 2. quraqus + 1 + 1 3. crocco+1+3 4. Mircek + 1 + 2 Edytowane 15 Listopada 2013 przez Mircek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 15 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Rezerwowa: 1. tibek + 1 2. quraqus + 1 + 1 3. crocco+1+3 4. Mircek + 1 + 2 5. Lusterko + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quraqus Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Rozmawiałem dzisiaj z koleżanką która prowadzi gospodarstwo agroturystyczne w Dwerniku. Podobno w czasie ostatniego Święta Chmielu było bardzo dużo chętnych na noclegi, wg jej kalkulacji chętnych było 4x więcej niż baza noclegowa w okolicy. Jak zresztą widać po zainteresowaniu tematem na naszym forum, to w tym roku może być jeszcze więcej chętnych na nocleg w Bieszczadach w tym czasie. Jak ktoś ma namiary na sprawdzone bazy noclegowe w okolicy to niech może wrzuci tutaj, może ktoś zaplanuje sobie urlop w Bieszczadach w tym czasie co będzie zlot. Wiem że czasu jest jeszcze dużo, ale namiary już można by zbierać. Z mojej strony polecam =4&search[order]=regionID"]Ostoję nad potokiem w Dwerniku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 Rezerwowa: 1. tibek + 1 2. quraqus + 1 + 1 3. crocco+1+3 4. Mircek + 1 + 2 5. Lusterko + 1 6. Mrzon + 1 + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 21 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 jeśli opcja namiotowa wchodzi w grę to ja nie pogardzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wako Opublikowano 26 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2014 Kurcze w okolicy 1 sierpnia będę w Roztokach Górnych, mamy spotkanie strzelców wiatrówkowych i nie tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Odświeżam temat. Zlot jest aktualny. Ruszam właśnie z tematem organizacji noclegów. Szczegóły wkrótce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 18 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 (edytowane) Widzę, że jak chodzi o wolne miejsca to już dawno pozamiatane, ale jakby co to chętnie bym się na rezerwową zapisał. Rezerwowa: 1. tibek + 1 2. quraqus + 1 + 1 3. crocco+1+3 4. Mircek + 1 + 2 5. Lusterko + 1 6. Mrzon + 1 + 1 7. KosciaK Edytowane 18 Marca 2014 przez KosciaK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 18 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2014 Wpisz się, wyżej jest lista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysmis Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Rezerwowa: 1. tibek + 1 2. quraqus + 1 + 1 3. crocco+1+3 4. Mircek + 1 + 2 5. Lusterko + 1 6. Mrzon + 1 + 1 7. KosciaK 8. rysmis + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 (edytowane) Niestety z przykrością muszę poinformować, że z przyczyn niezależnych ode mnie Zlot nie dojdzie do skutku. Sytuacja zrobiła się dość zawiła więc nie będę się rozpisywał, w skrócie powód: brak dla nas odpowiedniej i wystarczającej bazy noclegowej. Wszystkich zainteresowanych mogę tylko przeprosić i jednocześnie zaprosić na następny rok do zainteresowania się tematem Zlotu bo takowy planuję zorganizować ale już od A-Z we własnym zakresie. Edytowane 31 Marca 2014 przez WiHuRa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serpiente Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 No to szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Czyli nie wydarzy się zupełnie nic, czy nie udało się jedynie zorganizować noclegów, ale impreza się odbędzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie będzie Zlotu. Święto Chmielu na pewno będzie bo to organizuje gmina. A czy będą na niej piwowarzy domowi to w tej sytuacji i na tą chwilę ciężko mi powiedzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Szkoda była okazja poznać ekipe piwowarów. No coż może kolejnym razem Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mientkijanek Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Zlot jest odwołany tylko dla uczestników z tego forum? Na innym nie ma o tym ani słowa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Nie będzie Zlotu. Święto Chmielu na pewno będzie bo to organizuje gmina. A czy będą na niej piwowarzy domowi to w tej sytuacji i na tą chwilę ciężko mi powiedzieć. Szkoda , LP już urobiona - miała być "rodzinna wyprawa", a tu taki cios. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 31 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 Też strasznie żałuję bo już witałem się z gąską. Ale co się odwlecze ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi