..::maniek::.. Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Piana - beżowa, drobno i średni pęcherzykująca, wysycenie średnie w kierunku niskiego Kolor - ciemno brunatny, praktycznie nieprzejrzysty, delikatne rubinowe refleksy widoczne u dołu pokala Aromat - wędzony, ciemnych słodów Smak - na pierwszym planie wędzona śliwka, delikatna paloność i czekolada, słodkie ale nie ulepkowe, alkohol niewyczuwalny, rozgrzewające, gładkie, lekka goryczka Bardzo dobry porter, jak go degustowałem to myślałem sobie jak dobrze by się go piło w domowym zaciszu na rozgrzanie po powrocie z nart. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 Miałem okazję pić to piwo. Suszki świetnie wyczuwalne, piwo bardzo smaczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 (edytowane) Bardzo dobry porter, RIS jeszcze lepszy układał się długo, w to lato temperatury dały się im we znaki, co pewnie nie jest bez znaczenia. Edytowane 23 Stycznia 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi