Browariat Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Koleżanki i Koledzy co prawda jestem tu już od jakiegoś czasu, lecz nie wiedziałem czy mi się TO spodoba i czy z WAMI zostanę. Jednak wiecie jak to jest, kto raz spróbuje uwarzonego piwa, nic co w sklepie nie będzie już takie samo.. Trafiłem do piwowarstwa przez spostrzeżenie że coraz trudniej mi dopić koncerniaka do końca - zapytałem Głógla "dlaczego smak piwa jest tak podły" a wyniki skierowały mnie tutaj (i do vloga P.Kopyra). Zatem choćby dopiero teraz chciałbym uczynić wyraz kulturalnego przywitania się :-) Wielce jesteście pomocni i teraz też chciałbym być coraz bardziej pomocny :-) Do tej pory uwarzyłem Amber Ale, Lagera, Pine Ale (Waldbier), RauchBocka, Dunkel Lagera, Pilsnera i Witbiera. I nie spocznę. Pozdrowienia z Poznania. Browariat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebek Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Witaj! Poznań rośnie w siłę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 14 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2013 Cześć! Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Cześć, witam kolegę z pyrlandii Warz i pij to co sobie nawarzyłeś. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi