Lary Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Na wstępie chciałbym się przywitać ze wszystkimi bywalcami. Nazywam się Paweł, mieszkam w Warszawie, na Targówku. Właśnie kończę ostatni rok studiów i całkiem od niedawna zainteresowałem się piwowarstwem oraz degustacją. Na dniach dojdą do mnie wszystkie potrzebne sprzęty i zacznę swoją przygodę piwowarską od brew-kita. Poziom mocno początkujący, więc w pierwszej kolejności okupował będę piaskownicę Bez obaw, wiem jak szukać info w internecie, więc nie będę wyważał otwartych raz drzwi. PS. Jeśli ktoś z bywalców pojawia się w sobotę, około 20.00 w Kuflach i Kapslach to z chęcią przybiję piątkę nad szklanką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wolf83 Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Witaj. Życzę dużo "udanych" warek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 16 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Cześć! Powodzenia i sukcesów w zabawie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy_jb Opublikowano 18 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Witam. Olej brewkity i ekstrakty bo to droga zabawa a pełny proces produkcyjny (od początku zacierania do końca warzenia) ze słodów trwa 4-5 godzin, w trakcie których rozkręcisz fajną imprezę w domu (bo nie trzeba nad piwem cały czas stać). Samych udanych warek życzę i cierpliwości przy fermentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto
Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.
Zarejestruj nowe konto
Załóż nowe konto. To bardzo proste!
Zarejestruj sięZaloguj się
Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.
Zaloguj się