Meriadock Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Witam wszystkich forumowiczów! Jako się rzekło w temacie, jestem z Krakowa i bardzo się cieszę, że tak wiele innych osób dostępnych jest niemalże w zasięgu ręki. Póki co, jestem studentem. Warzę niecałe dwa miesiące i właśnie w butelkach nagazowywuje się moje drugie piwo. Na wstępie chciałem serdecznie podziękować temu, kto tak pięknie posegregował wątki, tworząc mapy, że można łatwo dostać się do poszukiwanych informacji. Dodatkowe podziękowania kieruję do Kopyra (nie wiem czy tu zagląda w ogóle, jak nie, to pewnie się znacie i przekażecie, że jest odzew ), ponieważ dzięki jego filmikom zabrałem się do tematu. Edytowane 27 Listopada 2013 przez Meriadock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lusterko87 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witamy Popraw post bo my tu waRZymy, (od)waŻyć można słód, chmiel Powodzenia w warzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meriadock Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Pierwszy post i taka wtopa... Oczywiście wiem jak się zapisuje i poprawiłem już post, tylko mózg nie chce się przyzwyczaić do takiego kształtu wyrazu i pamięta jeszcze "ż". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepek84 Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) Witamy ! Cieszy że coraz więcej nas tu w Krakowie i okolicach. Powodzenia w warzeniu i zapraszamy do depozytu na wymianę piw. http://www.piwo.org/...kow-ul-luzycka/ Edytowane 27 Listopada 2013 przez pepek84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 27 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witamy Kraków:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meriadock Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Witamy ! Cieszy że coraz więcej nas tu w Krakowie i okolicach. Powodzenia w warzeniu i zapraszamy do depozytu na wymianę piw. http://www.piwo.org/...kow-ul-luzycka/ Pierwsze piwo wyszło mi za bardzo wodniste, więc nawet nie będę się nim chwalił(Zresztą zostały mi tylko 4 butelki z 50). Za tydzień gotowy będzie hefeweizen, więc jak będą banany i goździki to podrzucę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goral89 Opublikowano 28 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 Hey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 cześć! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi