Macck Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Witam, potrzebuję na gwołt sklepu w Krakowie tak aby można było kupić drożdże do piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszO. Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 tez bym chciał taki znac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macck Opublikowano 20 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ja mam tyle przykrą sytuację że rozlałem sobie zrehydratyzowane drożdże które miałem właśnie wlać do real ale coopersa, jest to moja pierwsza warka, jutro sklep w rzeszowie nieczynny więc nie pojadę i mam wątpliwą nadzieję że bratu uda się coś kupić w krk i przywiezie w niedzielę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztyft Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 http://alembik.eu/57-piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Coś słabo szukacie. Alembik.eu Czynny w sobotę, ale drożdże tylko coopersa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dobrzanek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 alepiwo.pl koło rzeszowa sklep bodajże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stasiek Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Spytaj w wątku Oddam poszukuję gęstwę, może ktoś poratuje gęstwą w Krakowie lub Rzeszowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem0 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Mam pół paczki drożdży s04 lub gestwe z piany us05 jeśli potrzebujesz?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiwoLab Opublikowano 21 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 W OBI dostępne są drożdże Biowinu BREWGO-01 i BREWGO-02. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Macck Opublikowano 21 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 Kolega z forum poratował, dziękuję wam za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi