Jump to content

Pils I miejce w konkursie na Słowacji


anteks

Recommended Posts

warka 121 pils warzona 02.02.09

skład

-pilzneński 6000g

-carahell 300g

-marynka szyszka 40g

-lubelski szyszka 70g

 

zacieranie

 

55°C wsypane słody

część zacieru do dekocji 62°C 15 min

--72°C 15 min

--gotowanie 15 min

wlanie do zacieru głównego 62°C

--część do dekocji 72°C - 15min

--gotowanie 15 min

dodanie do zacieru głównego 72°C -30 min

 

gotowanie90 min

na początku 40g marynka

45 min -30g lubelski szyszka

w studzeniu 40g lubelski szyszka

wyszło 41l 12 blg zadane 2206

zabutelkowana 05.03.09 z dodatkiem cukru 5,5g/l

blg końcowe 5

__________________

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • zasada changed the title to Pils I miejce w konkursie na Słowacji

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.