HerrOs Opublikowano 6 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 Ja właśnie dzisiaj wyciąłem wszystko bo też żółknął, jeszcze do zimowania nie przygotowałem, niech złapie trochę temperatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 8 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Ja jakiś głupi jestem, bo czytam te opracowania, i nie wiem ile teraz na jesień zostawić z tego co obciąłem. Na razie zostawiłem jakieś 30 cm nad ziemią, a tu wychodzi że to teraz się wycina pod ziemią też? A co w takim razie na wiosnę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
girgi Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Spoko teraz to już długo nie porośnie. Za chwile będzie zima i wegetacja (jeżeli jeszcze jakaś jest) całkiem zamrze. Ja za niedługo wytnę w pień wszystko, bo teraz jakieś pól metra kikut stoi, później zrobię kopczyk (jeszcze nie wiem z czego - może jakiś kompost, trociny, ziemia doniczkowa albo zwykła ziemia??) a na wiosnę rozgrzebanie, odcięcie górnej części karpy (odgłowienie), ew. usunięcie kłączy rozłogowych i już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 24 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2015 (edytowane) Zaczynają się pytania o Chmielnik 2015r. Można już sezon 2015r zacząć (info dla Elroya) Edytowane 24 Stycznia 2015 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi