amap Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Po za tym - miałam dylemat, czy wybrać miejsce, gdzie słychać mocno hałas z obwodnicy, czy tez miejsce za Sceną Muzyczną. Wybrałam to drugie, mam nadzieję, że będzie można pogadać czy scena muzyczna jest na uboczu czy plan nie jest zaktualizowany - http://www.festiwaldobregopiwa.pl/images/dla-wystawcow/zostan-wystawca/piwo/WFDP-plan-w-zblizeniu.pdfprzydałby się plan z uwzględnieniem browarów/wystawców......... jeśli brak rąk do pracy to moge pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 nie pamiętam jak było w poprzednich latach bo nie sprawdzałem , ale mam wątpliwości co do dwóch pkt regulaminu: - paragraf II, pkt 2.b - "Organizator zastrzega sobie prawo odmówić wstępu na Teren Imprezy : osobie posiadającej alkohol nie zakupiony na terenie Imprezy," - paragraf III, pkt 12 - "Spożywanie zakupionego na terenie Imprezy piwa możliwe jest tylko w obrębie stoisk, na których dokonano zakupu alkoholu."........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cyneq Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 http://www.festiwald...w-zblizeniu.pdf UWAGA - jak ktoś zamierza z tego planu skorzystać, to niech pamięta że tam jest północ po lewej stronie, mniej więcej na godzinie ósmej. Jako wejście oznakowane jest wejście od Królewieckiej. Sam długo kombinowałem co tak naprawdę gdzie jest i którędy się wchodzi, więc wolę ostrzec... a może po prostu cienki jestem z orientacji w terenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 ten plan juz jest nieaktualny - marusia zamieściła update z lokalizacją browarów - http://www.festiwaldobregopiwa.pl/festiwal/aktualnosci/item/60-plan-terenu-festiwalu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 jedna ważna uwaga dla przyjezdnych - na terenie stadionu brak jest bankomatu, najbliższy jest na kozanowie (1km) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xenocyd Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Najbliższy jest przy społem (euronet), naprzeciwko kościoła. W zasięgu nożnym w kilka minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qub Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Wiadomo w jakiej cenie bedzie teku festiwalowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszcz007 Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 14,5 z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Hej. Ponoć można wcześniej dostarczyć piwko na warsztaty piwowarskie. Gdzie należy się zgłosić z kratą piwa? Edytowane 8 Maja 2014 przez mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Piwo będzie można zdeponować w sobotę w miejscu spotkania w godzinach wcześniejszych - nr tel. do kolegi (tego samego co rok temu), do którego będzie trzeba zadzwonić w tej sprawie: Krzysiek: 501497499. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mat Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dzięki Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi