Shooter Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Shuffle up and deal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Odpadłem chyba jako jeden z pierwszych. Dostałem na flopie straight A-5 wszedłem all-in i zostałem pobity przez strighta 2-6. Dobra ręka Czarciołapek! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 o której miał być ten pokerek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 17 minut temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 scooby gracie ? bo nie widzę nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 może ktoś podrzuci jak tam wejść , jestem zalogowany ale nie widzę stołu ( tzn jest pusty ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Jeżeli jesteś zalogowany i zarejestrowałeś się do turnieju to stół sam powinien Ci się otworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Odpadłem chyba jako jeden z pierwszych. Dostałem na flopie straight A-5 wszedłem all-in i zostałem pobity przez strighta 2-6. Dobra ręka Czarciołapek! a ja drugi odpadłem all-in na początku rozdania. JJ miałem i sprawdzili mnie z 1010 i AA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Następny tournament ustawiłem za tydzień, 9 lutego o godz.19:00. Szukam chętnych na zostanie adminami klubu! może ktoś podrzuci jak tam wejść , jestem zalogowany ale nie widzę stołu ( tzn jest pusty ) Bo ty patrzysz na "Ring Tables" a nie na "Tournaments". Założyłem też na wszelki wypadek stół do gry nie-turnamentowej, jakby ktoś chciał. slotish 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) jakiś zewnętrzny komunikator jest przewidziany, czy klikamy w programie? Załóżcie kanał na TS-ie forumowym Wystarczy się zalogować i utworzyć pokój o dowolnej nazwie, nikt wam nie będzie przeszkadzał. Edytowane 2 Lutego 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Walczyłem jak mogłem ale poległem na 4 miejscu ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) jak się już siądzie do stolika to jest czat... dzięki za grę, pisze sie na kolejną szybka partyjkę! - już finał! Edytowane 2 Lutego 2014 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciafu1 Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Fajnie się grało. Jest pudło. Do następnego turnieju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagome Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Drugi Dzięki za grę! Tyle wirtualnej kasy przewaliłem... Ach te pijaństwo Edytowane 2 Lutego 2014 przez Dagome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Dziękuje za grę. Do następnego. Edytowane 2 Lutego 2014 przez Qxa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) Kiedy następny turniej? Następny tournament ustawiłem za tydzień, 9 lutego o godz.19:00. Tzn. w niedziele o tej samej porze. Rejestrujcie się! Edytowane 2 Lutego 2014 przez scooby_brew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slotish Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Dzięki za gre, ja dosyc szybko odpadłem. Widzę, że przy was to jestem pionek albo raczej blotka No nic, za tydzien postaram się poprawić wynik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shooter Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 9 Kwietnia 2014 przez Shooter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
05paw Opublikowano 2 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Niestety mi coś wypadło i nie mogłem się pojawić ale mam nadzieję że reszta się dobrze bawiła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzeHu Opublikowano 4 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kurcze, dopiero zauważyłem temat. Z racji bycia wielkim fanem zarówno piwa jak i pokera możecie się spodziewać nowego zawodnika w niedziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scooby_brew Opublikowano 4 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Kurcze, dopiero zauważyłem temat. Z racji bycia wielkim fanem zarówno piwa jak i pokera możecie się spodziewać nowego zawodnika w niedziele GrzeHu najpierw musisz się zarejestrować w klubie, potem ja cię muszę "zaakceptować" do klubu, potem ty możesz zarejestrować na tournament. Klub nazywa się piwo.piwo ,nr. klubu jest 893480. Hasło do klubu jest piwo.piwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi