Szymon M. Opublikowano 7 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2014 Cześć Jest propozycja by założyć piwny depozyt dla piwowarów domowych w Tychach. Za zgodą właściciela sklepu "Świat Piwa" w Tychach przy ul. Bacha 3d depozyt taki mógłby znajdować się właśnie tam. Teraz pytanie: czy są piwowarzy domowi z okolic Tychów, którzy byliby zainteresowani wymianą piwka? By miało to sens musi być jakaś rotacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Bardziej bym polecał Katowice albo Chorzów bo tu jest najwięcej piwowarów ale jak do tej pory nic takiego nie powstało to widać nie ma zapotrzebowania chociaż osobiście bym był chętny na taki depozyt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 E no, potrzeba by i była tylko znać nie ma komu/jak załatwić miejsca sensownego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 8 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2014 Może by tak do Adama zagadać z piwopiweczko... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon M. Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Czyli na Tychy nikt nie jest chętny? Tutaj ja mogę taki punkt zorganizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_666 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czyli na Tychy nikt nie jest chętny? Tutaj ja mogę taki punkt zorganizować. Ja byłbym chętny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garot Opublikowano 21 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2018 Czy ktoś ma informację czy w świecie piwa jest piwny depozyt albo gdzieś w Tychach/okolicach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo_666 Opublikowano 24 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) W dniu 21.09.2018 o 23:10, garot napisał: Czy ktoś ma informację czy w świecie piwa jest piwny depozyt albo gdzieś w Tychach/okolicach? Depozytu nie ma , ale jest Tyska Inicjatywa Piwowarska - spotkania, degustacje i wymiana piw. e-mail: tip.piwowarzy@gmail.com Strona grupy na Facebooku: https://www.facebook.com/groups/tip.piwowarzy/ Najbliższe spotkanie grupy za tydzień w niedziele 30.09.2018. Edytowane 24 Września 2018 przez Przemo_666 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi