WiHuRa Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Piana: drobna, opada do cienkiej wartwy Kolor: złoty, idealnie klarowne Aromat: słodowy, chlebowy Smak: słodowy, jest odpowiednie ciało, czuć jeszcze trochę drożdży (piwo jest młode), w smaku przejawia się chmiel, jest fajna wyraźna goryczka, delikatnie zalega Nasycenie: odpowiednie Ogólne wrażenia: Mimo, że piwo ma miesiąc od zabutelkowania i czuć w smaku, że jest jeszcze młode, to jest smaczne i dobrze pijalne, wypiłem z przyjemnością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz_CH Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 (edytowane) No 34/70 mają to do siebie, że piwko fermentowane na nich musi odleżeć swoje (w przeciwieństwie do np. czechów, w szoku byłem jak spróbowałem piwko przy rozlewie ), zresztą o czym mowa - piwo młode jest. Ale Wojtek, bardziej to marcowe czy Dortmunder? Edytowane 6 Marca 2014 przez Mariusz_CH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 6 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Cóż, do Marcowego jeszcze mu brakuje, za jasne, za wyraźna goryczka i chlebowość za niska. Jednak bliżej mu do Dortmundera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi