nikitechi Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 To może też się przedstawimy, mimo zadania już kilku pytań. Ja jestem Maciek, moja dziewczyna Patrycja. Po spróbowaniu pierwszej MOJEJ warki z brew kitu, Patrycja również postanowiła się przyłączyć i aktualnie razem warzymy, juz ze słodów. Nazwa browaru to połączenie naszych dwóch zainteresowań, tatuażu oraz piwka (Ta2 czyta się w "slangu" tattoo - poprostu:)). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Cześć, witamy na forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raczek Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Zazdroszczę warzenie we dwójkę, u mnie tak kolorowo nie jest... Mimo wszystko witam na forum i życzę wielu super warek.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ijon Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 (edytowane) <p>Witam sąsiadów Edytowane 20 Marca 2014 przez ijon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 O jak miło:) Patrycja jest właściwie z Jawiszowic, więc jeszcze bliżej:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi