zbyszek73 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 (edytowane) Pieron Też Miałeś Przerwę W Warzeniu ? Ja Wracam Dopiero Na Wiosnę Edytowane 18 Listopada 2011 przez zbyszek73 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Każdy ma kiedyś przerwę w warzeniu... zwłaszcza kiedy warzy od soboty do soboty :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Smacznego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 No to teraz po bandzie pojechałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Spokojnie. Okazuje się, że wbrew planom, muszę je parzyć. Niestety nie zdołałem ich zapiec w wędzarni. Popracuję jednak nad tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 jaką masz wędzarnie z beczki czy drewniana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 jaką masz wędzarnie z beczki czy drewniana ? http://www.banici.eu/forum/viewtopic.php?f=14&t=707 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Rozmowa z trzylatką: - Oliwia proszę posprzątaj zabawki - nie chce mi się - Oliwia, sprzątaj! - nie bendem sprzątać, bo nie mam umowy - czego nie masz? - umowy - jakiej umowy? - na sprzątanie Godzinę później: - Oliwka proszę posprzątaj, bo zaraz przyjdzie Milenka (jej kuzynka) - nie chce mi się - sprzątaj!!! - nie bendem sprzątać, bo Szara (wspólny kot Oliwki i Milenki) powiedziała mi, że Milenka lubi jak jest brudno, a nie czysto... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Trzylatki... Weronika nie mówi dziękuję, gdy dostanie coś od kogoś obcego, bo jej się nie chce. O maltretowaniu misia strzykawkami, czy kroplówką nie wspomnę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Moja to juz bardziej cwana /prawie 6-latka/ Wczoraj zaglądam do pokoju a ona z własnej woli intensywnie sprząta, pierwszy raz w swoim krótkim życiu bez przymusu, próśb, gróźb ... Lekko zdezorientowany zapytałem co się stało. Odpowiedź była taka: "Pani Agata /przedszkolanka/ dzisiaj opowiadała nam o sprzątaniu i powiedziała że będzie sprawdzać czy wszystkie dzieci w grupie mają porządek w swoim pokoju. Więc ona /moja Zuzia/ sprząta od razu bo pani nie powiedziała o której przyjdzie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Rozmowa z trzylatką:- Oliwia proszę posprzątaj zabawki - nie chce mi się - Oliwia, sprzątaj! - nie bendem sprzątać, bo nie mam umowy - czego nie masz? - umowy - jakiej umowy? - na sprzątanie Godzinę później: - Oliwka proszę posprzątaj, bo zaraz przyjdzie Milenka (jej kuzynka) - nie chce mi się - sprzątaj!!! - nie bendem sprzątać, bo Szara (wspólny kot Oliwki i Milenki) powiedziała mi, że Milenka lubi jak jest brudno, a nie czysto... Tą mądrość Oliwka po kimś chyba odziedziczyła. Cała Mamusia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszek73 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 mam dwie córeczki i bałagan gratis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo70 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Moja to juz bardziej cwana /prawie 6-latka/ Wczoraj zaglądam do pokoju a ona z własnej woli intensywnie sprząta, pierwszy raz w swoim krótkim życiu bez przymusu, próśb, gróźb ... Lekko zdezorientowany zapytałem co się stało. Odpowiedź była taka: "Pani Agata /przedszkolanka/ dzisiaj opowiadała nam o sprzątaniu i powiedziała że będzie sprawdzać czy wszystkie dzieci w grupie mają porządek w swoim pokoju. Więc ona /moja Zuzia/ sprząta od razu bo pani nie powiedziała o której przyjdzie" Całe szczęście, że dzieci się kogoś jeszcze boją - po nowemu "mają jakieś autorytety" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 i kopacze znowu przegrali... jak to sie dzieje że oni przeważnie wygrywają? przecież pieniądze nie grają a róznicę widać.... ech, idę sobie nalać.... następną butelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emcede Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jutro nawet szkoda oglądać Wisłe, z nimi to jeszcze gorzej jak z Legią która przecież awansowała dalej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) A ja nie wiem czym się podniecacie... Piłkarze istnieją tylko po to, by panowie z PZPN mogli cwaniakować i brać grubą kasę. Najbardziej w tym irytuje mnie fakt, że państwo kładzie na związek kosmiczne pieniądze i nie ma na niego żadnego wpływu. Sytuacja sprzed paru lat, gdy wprowadzono komisarza i groźba UEFA, że zawieszą związek. Znaczy państwo jest fajne, ale tylko do dawania pieniędzy. Wpływać na co one zostaną wydane już nie może. Paranoja. Gdyby PZPN przestać traktować jako dobro narodowe może sytuacja wyglądałaby inaczej, a tak widząc władze, które nie chcą niczego komentować, wypowiedzi wygłaszają w trakcie szybkiego przemarszu z miejsca A do B mam wrażenie, że oglądam film "Piłkarski poker". Nie wiem czemu, ale takie wrażenie mam. Edytowane 30 Listopada 2011 przez Tomek-Pasieka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 (edytowane) Philips Sport Vereniging Eindhoven wygrało? hura, hura, hura Ale mam wspomnień z ich stadionem. Edytowane 30 Listopada 2011 przez jacer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Piłkarze istnieją tylko po to, by panowie z PZPN mogli cwaniakować i brać grubą kasę. Ta. Dziś w Trójce usłyszałem wypowiedź prezesa. "Bzdurą jest, że zarabiam 170tyś. Ja zarabiam 50 tyś i to brutto!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (...) Najbardziej w tym irytuje mnie fakt, że państwo kładzie na związek kosmiczne pieniądze i nie ma na niego żadnego wpływu. (...) czytałem, że niestety nie daje takich kosmicznych - 1%-2% budżetu PZPN pochodzi od państwa i ponoć przekazywany jest na bramki w lks-ach Gdyby państwo dawało takie kosmiczne mialoby realny wpływ na stołki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) A propos dzieci.... Mój 5latek powiedział Pani w przedszkolu :" Będę piwowarem jak mój tata...." Masakra jakas... Edytowane 1 Grudnia 2011 przez Lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Moja dwójka uwielbia butelkowanie. Niestety nie chcą myć butelek :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) Czy ktoś z szanownych forumowiczów wypowiadał się przed momentem w trójce na temat "zalegalizowania" piwa domowego? Edytowane 1 Grudnia 2011 przez klisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 (edytowane) W audycji Strzyczkowskiego? Teraz jest o Łąckiej Edytowane 1 Grudnia 2011 przez skybert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Tak. Teraz znów czytał maila o piwowarstwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wassyl Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 A propos dzieci.... Mój 5latek powiedział Pani w przedszkolu :" Będę piwowarem jak mój tata...." Masakra jakas... http://img62.imageshack.us/img62/6311/p1030212b.jpg http://img256.imageshack.us/img256/6572/p1030256b.jpg moja 2,5 latka wczoraj mnie zastrzeliła.. miałem na sobie koszulkę PSPD, w pewnym momencie Inga podbiega do mnie, pokazuje palcem na koszulkę i woła z uśmiechem na twarzy "jus wiem, to jest piwo!", z niecierpliwością czekam na komentarze pań z żłobka jak im tak wypali na widok jakiejś szklanki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi