bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć ;-) Grześ w piątki zakładaj kask, w pozostałe dni tygodnia też A co ja jakiś górnik jestem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć. No właśnie, gdzie był kask? eee, tylko 40tka. Pracowałem na ziemi, nade mną nie było żadnego zagrożenia po co mi kask? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć. a tak w ogóle to do czego taka rura? wpycha się w nią kable telekomunikacyjne, miedziane lub światłowody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 ludzie tragedię przeżywają a wy sobie jaja robicie... W Poznaniu pojawiły sie plakaty o treści nawołującej do szkolenia strzeleckiego oficerów WP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Cześć. Pracowałem na ziemi, nade mną nie było żadnego zagrożenia po co mi kask? no właśnie a zagrożenie przyszło z ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 nie ma dublera dla sapera - napis z misia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Cześc no właśnie a zagrożenie przyszło z ziemi Normalnie to jestem szczupły i zgrabny i zdążę się uchylić jak Neo przed kulami agentów ale tym razem bylem nogami w wykopie .... Edytowane 13 Stycznia 2012 przez bielok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bielok nie płacz, nie jest źle. Nie jeden by chciał mieć taką męską bliznę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bielok, bliznę masz niemal taką jak Weronika na brzuchu. Brakuje Ci tylko 25 cm W Poznaniu pojawiły sie plakaty o treści nawołującej do szkolenia strzeleckiego oficerów WP Pomijając wszystko może lepiej niech oficerowie nie bronią swego honoru... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Bielok, bliznę masz niemal taką jak Weronika na brzuchu. Brakuje Ci tylko 25 cm Pomijając wszystko może lepiej niech oficerowie nie bronią swego honoru... Przynajmniej z takim efektem bo narażają się na śmieszność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 (edytowane) Cześć ;-) A co ja jakiś górnik jestem ? Jeszcze górnikiem nie jesteś Edytowane 13 Stycznia 2012 przez 19Mateusz87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 13 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2012 Jeszcze górnikiem nie jesteś Górnik to brzmi dumnie,ale fanem nie jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Cześć Mam taką teorię: kto rano wstaje .... ten jest niewyspany Sojer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Cześć Mam taką teorię: kto rano wstaje .... ten jest niewyspany O, to dotyczy dziś mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 O, to dotyczy dziś mnie... No ja jeszcze nie poszedlem spac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sojer Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 No ja jeszcze nie poszedlem spac... Bo masz inną strefę czasową Scooby pewnie też jeszcze nie śpi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Uhm -1h ... Ale niedlugo zostali 17 minut do konca zmiany... To byla dluuuga noc. za tydzien znowu nocki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielok Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 cześć Nazywa się Przybył. e tam Przybył, dziś w radio mówili na niego Przybyła zarówno goście jak i prowadząca .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 cześć e tam Przybył, dziś w radio mówili na niego Przybyła zarówno goście jak i prowadząca .... Bo są ciemniakami i nie potrafią odmieniać nazwisk. Inna sprawa, że w mianowniku Przybył, a w dopełniaczu (kogo nie ma?) Przybyła, podobnie w bierniku (kogo widzę?) Przybyła. Więc może prawidłowo odmieniali, choć sam słyszałem jak w TV mówili prokuratora Przybyły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Przybyła nie Przybył ale i nie odszedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Wzorowy uczeń. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kopyr Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 (edytowane) Przybyła nie Przybył ale i nie odszedł. Źle. Przybył nie przybył, ale i nie odszedł. EDIT: za to mogłoby być. Przybyła nie ma, ale i nie odszedł. Edytowane 14 Stycznia 2012 przez kopyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavulonek Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 Operatorzy wózków widłowych też jeżdżą na powierzchni i nic im nie wisi nad głowami, a muszą w kaskach... Podobnie motocykliści Chyba się wojak musiał wstydzić? Chociaż trudno odgadnąć jak się musiał czuć day after Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skybert Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 od 10 rano do 20 biegałem dziś koło piwa, nie warząc nic, kegowanie, butelkowanie, zlewanie itd, nie ma to jak nasze hobby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 14 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2012 A no nikt nie mówił, że będzie łatwo Ale póki jest satysfakcja, to ma to sens Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi