Karlos75 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam Piwowarstwem zajmuję się już od pewnego czasu. Ponieważ na forum jestem nowy...chciałbym się przywitać i zapytać czy w okolicy Chorzowa są także inni piwowarzy. Kontakt mile widziany. W domyśle wspólne zakupy, np.słodów w workach 25kg. Odezwijcie się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witomy! Obejrzyj se mapę piwowarów (menu u góry--> Społeczność--> Mapa piwowarów) gdzie oczywiście sam też się zlokalizuj. Zobaczysz, że w okolicy masz pełno piwowarów. Co miesiąc są organizowane spotkania http://www.piwo.org/topic/9622-spotkania-piwowarow-z-gornego-slaska/ Co do wspólnych zakupów to masz pod nosem sklep a drugi na cidrach więc nie widzę większego sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witej we familiji. Na Ślonsku jest nos w pierony.Dziwne,że w sklepach jeszcze piwo sprzedowajom. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam również z Chorzowa. W Chorzowie jest nas dosyć dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos75 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No sklep jest blisko , i to bardzo, więc wiem o jakim mowa. Co do wspólnych zakupów to miałem na myśli głownie słody podstawowe, sprzedawane w owym sklepie w workach po 25 kg. Może ekonomia przy tym hobby nie wszystkich interesuje, ale dla mnie cięcie kosztów jak najbardziej. I fajnie być w tyj familiji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 No to powitać i samych smacznych warek życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
St. Anger Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Cześć. Zapraszam na spotkania piwowarów. Tak zapytam, z której dzielnicy jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość franc Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 LwG Ja za miedzy Katowice ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karlos75 Opublikowano 29 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Chorzów centrum. Góra Redena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostek Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Witam kolegę a zarazem klienta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 29 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2014 Chorzów centrum. Góra Redena. To teraz wiem skąd te zapachy u mnie przed domem. Jejski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryta Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Witam z Chorzowa Starego. Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
concrete83 Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 (edytowane) Witam z pogranicza Łagiewnik :ph34r: Edytowane 30 Marca 2014 przez concrete83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareceksz Opublikowano 30 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2014 Jako że również jestem nowy na forum to skorzystam z śląskiego tematu i przywitam się z kolegami i koleżankami: Pozdrowienia z Radzionkowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinowy Opublikowano 31 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2014 My również witomy cidry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi