Krzyżak Opublikowano 25 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2023 Zamiast podcinać drzwiczki można podnieść kegi na jakieś desce o te kilka centymetrów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makar_ Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 (edytowane) 22 godziny temu, Krzyżak napisał(a): Zamiast podcinać drzwiczki można podnieść kegi na jakieś desce o te kilka centymetrów. I wtedy straciłbym górną półkę, chyba wolę wycięcie w drzwiach Lodówka i tak już jest powycinana w środku Edytowane 26 Grudnia 2023 przez _Makar_ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 26 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2023 1 godzinę temu, _Makar_ napisał(a): I wtedy straciłbym górną półkę, chyba wolę wycięcie w drzwiach Lodówka i tak już jest powycinana w środku Ale miał byś miejsce pod kegami i cała lodówkę 😛 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arTii Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Czy na chwile obecną jest jakiś model lodówki do 1000zł którego nie trzeba rzeźbić żeby weszły 2 standardowe corneliusy, a na wierzchu można by było zamontować kolumnę? Butlę z CO2 będę trzymał na zewnątrz Liebherr TP 1720 Comfort jest dostępna, ale kosztuje blisko 2 tys więc trochę za drogo dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek-lin Opublikowano 11 Lipca Udostępnij Opublikowano 11 Lipca Może po outlet poszukaj? Ja kupiłem do domu Candy 2m wysoka, która kosztowała normalnie 1990, a za dwie wgniotki cena spadła na 1300 😉 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi