Exar_Kun Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Kurcze, coś mi nie pasowała ta historyjka z likwidacją plantacji po jakiejś tam katastrofie i w związku z tym późniejsza sprzedaż dobrych sztobrów. Dlatego nie połakomiłem się na te chmiele, zresztą posadziłem już polsko-niemiecki zestaw i z wolnym miejscem na razie u mnie lipa. Z drugiej strony cieszyłem się, że brać piwowarska zostanie wzbogacona o większą ilośc amerykanców, bo w przyszłości byłoby duże prawdopodobienstwo pozytywnego w skutkach uśmiechnięcia się do kogoś o sadzonki. I tu też zostałem wyrolowany. Nawiasem pisząc, prima aprilis jest spoko, ale to jeden dzień w roku i tylko wtedy żart powinien być realizowany. Żart z wyprzedzeniem kilkudniowym to przeginka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Durnota jakich mało... Mnie to wcale nie śmieszy i kopa w du..ę przy okazji też masz. A jak Ci zasunę to powiem, że to taki żart. sugarsweet 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Temat, tak jak i poprzedni z kategorii "Prima Aprilis" zamykam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi