PiotrekU Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Zastanawiam się czy mozliwy był by zakup butelek w Browarze Lubelskim. Bardzo podobają mi się butelki 0,33ml z Perły Kożlak http://perla.pl/wp-c...erla-kozlak.jpg oraz Zwierzyniec Jublieuszowe http://www.nius24.pl/foto/4198 Rozumiem że trzeba by zakupić odpowiednio większą ilość butelek. Czy ktoś kiedyś pozyskiwał w ten sposób butelki w jakim kolwiek browarze? Jakie wyglądały koszty? Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez PiotrekU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Sam jestem ciekaw. Swoją drogą przy sprzedaży co wpisali by na ewentualnej fakturze/paragonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Nie sądzę żeby to się udało. Browar zwykle nie prowadzi działalności pod tytułem "obrót opakowaniami". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) Dokładnie twierdzę jak zgoda. Najlepszym miejscem do nabywania butelek po 0,35 za sztukę - jest zaprzyjaźniony sklep alkohole 24 świeżutkie człek dostaje tylko do umycia No chyba że miałby kto znajomości w hucie szkła gdzie dla browarów robią butelki, wtedy to może i miałoby sens, bo dla browaru pewnie jedna butla to z 5 groszy w hurcie kosztuje Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez Cezary Daniluk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qxa Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kiedyś pytałem o butelki. Vishy czy jakoś tak kosztuje około 55gr przy zakupie całej palety - z tym że nie wysyłają. można sobie odebrać osobiście koło Warszawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 (edytowane) To 15g drożej mam bez łachy tutaj, podejrzewam, że przy paletowej ilości także cena poszłaby w dół Sorry nie zauważyłem że chodzi o 0,33 Edytowane 10 Kwietnia 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 70 groszy za flaszkę, to ja dziękuję. + do tego przesyłka to ja dalej będę odwiedzał zaprzyjaźnione alkohole 24 - po 35 groszy za sztukę a 0,33 trzeba kupować piwo w 0,33 i zbierać baryłeczki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crosis Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Albo dogadać się z knajpami. 0,33 są zazwyczaj wyrzucane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 0,33 to zazwyczaj są zwrotne, 0,4 zapewne wyrzutu trza po jakichś hucznych imprezach chodzić i zbierać tia już i tak mi się raz zdarzyło w życiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dhanab Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 powiem tak: załatwianie spraw z perłą to wyboista i długa droga stosowny wniosek będzie się walał nie wiadomo gdzie, aby po kliku tygodniach powiedzieć nie, ale raczej dostałbyś opiepsz że zawracasz im gitarę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelcynek Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 jakieś przykre doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tdzip Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Ja tam w zaprzyjaźnionym sklepie kupuję po 12 zł, 20szt x 0,5 razem z transporterem dla sklepu to żaden problem bo im hurtownia nalicza po takiej cenie, a co do zakupu w Perle to czarno to widzę, mam doświadczenia przy pobieraniu w Lublinie na Mełgiewskiej piwa w kegach, czeka się w biurze długo a obsługa patrzy na ciebie jakbyś przyszedł do nich kraść a nie dać im zarobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekU Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Kurcze normalnie butelkuje w bączkach po Lubelskim, ale strasznie spodobały mi się te butelki z Perły Kozlak. Znajomy pracuje w domu weselnym spytam go może oni coś mają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amorph Opublikowano 17 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Moge odsprzedać takie butelki. Tylko daj znać ile potrzebujesz i na kiedy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi