GB... Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 (edytowane) Kupiłem w Lidlu timer. Wczoraj pierwszy raz używałem, bardzo fajna przydatna zabawka. Ma trzy czasy odmierzania i stoper oraz oczywiście zegarek. Sygnał ma głośny, timer po odliczeniu czasu nalicza czas do przodu, co jest dobre np. podczas chwilowej nieobecności. Cena 20zł Edytowane 13 Kwietnia 2014 przez GB... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Mógł byś podać cenę tego gadżetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 W dobie aplikacji na smartfony, nie widzę sensu w inwestowanie w takie sprzęty GB... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Usiu, może i masz rację ale już dawno chciałem kupić dobry niezależny timer. + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Aplikacja mobilna BS ma wszystkie timery, które działają pod daną recepturę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A ja se może i taki kupię, bo nie znoszę komórek, smartfonów-pitafonów i innych takich wynalazków. Na razie warzę w kuchni i mam timer na kuchence, ale jak się już wyniosę do browarku, to coś takiego by się przydało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prusak Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Też kupiłem, wczoraj testowałem - polecam sklerotykom i robiącym kilka rzeczy na raz w czasie warzenia W dobie aplikacji na smartfony, nie widzę sensu w inwestowanie w takie sprzęty Smartfony nie maja magnesu z tyłu - jak je powiesić na lodówce? Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez prusak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 No i smartfony, przynajmniej te z Androidem, mają tę przykrą właściwość, że jak aplikacja jest w tle, to może zostać wyłączona w dowolnym momencie i potem ma kontynuować od miejsca gdzie zakończyła. Wiele minutników na Androida z tego powodu jest całkiem bezuzytecznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Usiu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Używam Precision Timer (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cilctel.crono) i nigdy z nim nie miałem problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ras13 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Timer to podstawa w każdej kuchni. Jak mi się uda to też kupie, chociaż jeden prosty mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magneto Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 No i smartfony, przynajmniej te z Androidem, mają tę przykrą właściwość, że jak aplikacja jest w tle, to może zostać wyłączona w dowolnym momencie i potem ma kontynuować od miejsca gdzie zakończyła. Wiele minutników na Androida z tego powodu jest całkiem bezuzytecznych. Być może dlatego, że są używane jakieś narzędzia do oszczędzania baterii, mam tak w xperii ale wystarczy dodać do wyjątków daną apke i będzie sobie śmigać w tle bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zgoda Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Chodzi o zapotrzebowanie na zasoby. Przy niedoborze pamięci procesy w tle są ubijane. Można temu zapobiec trzymając timer na froncie, ale wtedy smartfon zamienia ci się w tradycyjny minutnik stołowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi