Gość franc Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 [media] [/media] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) 1. P.Robert Makłowicz krachlę z karate otwierał w Niemczech, też tak czasami otwieram, super strzał. 2. Kiedyś pracowałem przy opakowaniach kartonowych, kapsle otwieraliśmy tekturą (na test weźcie np bananowca) 3. Chyba najbardziej nieprzyjemne to zębami, nigdy tak nie zrobiłem ale widziałem, obrzydlistwo, fuj. 4. Śrubokręt, narzędzia, jakaś deska, rewelacja jeśli nie ma przegazowania. Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez elroy Każdy punkt będzie w osobnym poście? Litości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 najprościej o druga butelkę - tylko ktoś zostaje z ostatnią - wtedy zapalniczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 (edytowane) wtedy zapalniczka albo pusta butelka z nabitym kapslem Edytowane 18 Kwietnia 2014 przez Dr2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 7. Otwieraczem. Nikt tu nie pisał więc odp poszły osobno, niestety celowo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cml Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 albo pusta butelka z nabitym kapslem si si - tak też można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Mateusz87 Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Piwo można otworzyć jedną kartką papieru. Kolesie z filmu kilka szyjek dosłownie udziabali dlatego te próby uważam za niezaliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichus Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 3. Chyba najbardziej nieprzyjemne to zębami, nigdy tak nie zrobiłem ale widziałem, obrzydlistwo, fuj. Moja była dziewczyna potrafiła otworzyć butelkę zębami - całkiem sexy. Przestała po tym jak założyła aparat na zęby - wtedy było jej szkoda zębów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zębami otwierałem, teraz już nie - szkoda zębów. A motywy jak mnie klienci prosili o otwarcie i otwierałem ulotką - bezcenne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomato Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 A oczodołem ktoś umie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniek123 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak jeszcze miałem nokię 5110 to zdarzyło się otwierać telefonem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyvern Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak jeszcze miałem nokię 5110 to zdarzyło się otwierać telefonem. Samsung B2710, którego aktualnie użytkuję się sprawdza i do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_l85 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Obraczką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OroTanque Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Obraczką ...dokładnie. Jest to też dobry test na jej jakość wykonania 1. obrączka 2. zapalniczka 3. klamra od paska 4. klucze 5. inne, z których da się zrobić dźwignię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi