Anginsan Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Hej. Jutro zamierzam robic grodziskie 8 blg. Czy chmieliliscie to piwko na zimno? W zadnej instrukcji nie znalazlem aby chmielic na cichej ale wszystkie moje piwa zawsze chmiele, stąd moje pytanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Grodziskie nie chmieli się na zimno. Głównym elementem tego piwa jest wędzonka, przykrywanie jej chmielem z chmielenia na zimno jest bez sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anginsan Opublikowano 2 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 To chyba tez nie bedzie sensu przelewac na cichą (na klarownosci mi nie zalezy). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Proponuję poczytać trochę podstaw o tym stylu za nim weźmiesz się za jego warzenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korzen16 Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) Proponuję poczytać trochę podstaw o tym stylu za nim weźmiesz się za jego warzenie. Słuszna uwaga - małe co nieco znajdziesz np. tu i tu Edytowane 2 Maja 2014 przez korzen16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi