Cezary Daniluk Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 http://www.biztok.pl/biznes/tyskie-w-top-10-zagranicznych-piw-w-wielkiej-brytanii_a16321#277511 Poczytajcie, a najlepiej komentarze pod artykułem. Jak widać wzrasta świadomość społeczeństwa, chociaż duża ilość ludków dalej jest niereformowalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Najbardziej śmieszą mnie opinie, że Tyskie wysyłane do GB jest o niebo lepsze od tego krajowego Już widzę jak w Tychach dzielą warki i tanki w zależności od rynku na który wysyłają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelcynek Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Najlepsze, że jeszcze przed moją osobistą piwną rewolucją jak zapijałem się tyskim i uważałem je za najlepsze piwo, też wierzyłem w ten mit. Ba, co więcej, teraz gotów jestem przysiąc, że jak pojechałem do Irlandii to faktycznie inaczej smakowało (gorzej). Do tego jestem przekonany, że miało tam mniej % niż u nas. Ręki nie dam sobie za to uciąć i prawdopodobnie po prostu uległem ogromnemu wpływowi urban legend na psychikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Najbardziej śmieszą mnie opinie, że Tyskie wysyłane do GB jest o niebo lepsze od tego krajowego Już widzę jak w Tychach dzielą warki i tanki w zależności od rynku na który wysyłają Zakladasz ze piwo jest produkowane w Polsce, co raczej nie jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jelcynek Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 To co różnią się czy się nie różnią? Ktoś może potwierdzić/zaprzeczyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelH Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Najbardziej śmieszą mnie opinie, że Tyskie wysyłane do GB jest o niebo lepsze od tego krajowego Już widzę jak w Tychach dzielą warki i tanki w zależności od rynku na który wysyłają Zakladasz ze piwo jest produkowane w Polsce, co raczej nie jest prawda. To czy one jest robione w Polsce czy nie to już jest zupełnie inna bajka. Dla mnie prawdziwe piwo Tyskie to z Browaru w Tychach. Reszta to będzie "farbowany lis"... Nidgy się nad tym nie zastanawiałem, ale faktycznie koszty tansportu do GB nie będą niskie zakładając, że piwo jedzie faktycznie z Polski Jestem jednak pewny, że w takim browarze jak w Tychach nie ma dzielenia piwa na poszczególnych odbiorców. To samo piwo może trafić do Biedronki jak i do sklepu osiedlowego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mrzon Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Wszyscy się zastanawiają co, kiedy, które lepsze a nie lepiej po prostu zapytać u źródła tj. Użytkownik GB na pewno uzyskacie odpowiedź po której będziecie oświeceni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GB... Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Użytkownik GB ??? Piją w GB nasze piwa bo są tanie i mają to co trzeba czyli %, proste. Reds też jest , różne smaki kupują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 21 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2014 Polskie piwa w UK wcale tanie nie sa. Za 2 butelki tyskiego masz chyba 3L a'la "cydr" white lightning Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezary Daniluk Opublikowano 22 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Właśnie, angole piją nasze piwa raczej tylko dlatego że mają więcej vol, niż ichnie i szybciej "walą" w dekiel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Tam nie jest napisane, kto pije te piwa. Raczej piją je nie grzeszący inteligencją pracownicy zmywaka niż Angole. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Właśnie, angole piją nasze piwa raczej tylko dlatego że mają więcej vol, niż ichnie i szybciej "walą" w dekiel Nieprawda. W uk masz tez super mocne lagery. Sa w cenie mniej wiecej tyskiego i zywca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 Tam nie jest napisane, kto pije te piwa. Raczej piją je nie grzeszący inteligencją pracownicy zmywaka niż Angole. Mowisz o ludziach z Rumunii i Bulgarii? Bo oni chyba wola swoje marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Faszysta Rasista Homofob Opublikowano 22 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2014 No właśnie, każdy woli swoje marki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi