FurioSan Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Hej. Jakiś czas temu uslyszalem, że w moich rodzinnych stronach buduje się browar. U dalekiego znajomego w agroturystyce spali podobno ci co montowali urządzenia. Wczoraj usłyszałem, że browar już działa. Wie ktoś cos o tym browarze? Można go kwalifikować do rzemieslniczych? Jedyne co znalazłem to: Browar Polonea sp z o.o. Lotek Leszek Jan Białkowski Krzysztof Stępina 44, 38-125 Stępina I wzmiankę w watku ba bbiz. Ps. Może za tydzień uda mi się czegoś więcej dowiedzieć na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Sprzęt chyba mają z Imielina, który padł swego czasu. Mam nadzieję, że “jakości“ z Imielina nie wzięli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 No tyle tez wyczytalem. Nie wiesz jakietam wybicie? Ilość tanków/lezakow? Linia do puszek tez poszła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Nic więcej nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Z tego co pamietam jak byłem w Imielinie kilka lat temu to zbiorniki maja 10 hl. Imielin miał też nieuzytkowwana linie do butelkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 http://www.poloneabrowar.pl Puszki. Mocny lager ... Wygląda na ten sam scenariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiHuRa Opublikowano 29 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2014 Ble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Browar jest na sprzedaż wraz z budynkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaniutek Opublikowano 22 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Czy gdzieś można znaleźć więcej szczegółów na ten temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 25 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2018 Oferta budynków jest na https://repolska.otodom.pl/, ale gość nie zna się na browarach, więc mogę podesłać namiar do człowieka, który wie w tej materii więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi