wloda1 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Witam ciepło wszystkich ludzi z pasją, nie tylko piwowarską. Jestem z Mazur - Mrągowo. Zainfekowałem się domowym piwowarstwem niedawno, zaledwie w czerwcu, ale jestem "już" na etapie 6 warki i przygotowanymi surowcami na 2 nastepne. Tak więc sądzę, ze wsiąkłem nieodwołalnie... chyba, że piwo przestanie mi smakować? Hmm... co ja plotę i to już przy powitaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 ... chyba, że piwo przestanie mi smakować? ... chyba nie ma takiej możliwości Witam serdecznie kolejnego "zainfekowanego" domowym piwowarstwem Baw się u nas dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Cześć i czołem Z pięknych okolic pochodzisz, strasznie podobają mi się Mazury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wloda1 Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Dziękuję Wam za miłe powitanie. :)I mam nadzieję, że z góry wybaczycie mi, niezbyt czasem madrą prośbę o radę. Mój region jest rzeczywiście wciąż piękny- odkrywam to przy każdym powrocie, nawet po kilku dniach nieobecności. Choć Kraków też jest niczego sobie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anteks Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Witam zainfekowanego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi