Skocz do zawartości

Skrobia w piwie


Rekomendowane odpowiedzi

Granatów nie będziesz mieć, bo skrobia jest niefermentowalna. Mogą wystąpić pewne problemy z klarownością, ale po jakimś czasie skrobia powina opaść na dno.

 

Już była o tym dyskusja na forum:

http://www.piwo.org/topic/4488-skrobia-w-piwie-czy-to-problem/

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
×
×
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.