Deathhammer Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 (edytowane) Witam piwowarów. Kilka miesięcy temu zacząłem się interesować piwem. Zacząłem kupować piwa regionalne i rzemieślnicze, zasmakowały mi. Zacząłem tez czytać dużo na temat piwa. Wraz z pierwszą warką utworzyłem konto na tym portalu. Mam nadzieję że wyniosę z niego jak najwięcej użytecznej wiedzy. Pozdrawiam Edytowane 17 Czerwca 2014 przez Deathhammer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrickll Opublikowano 17 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2014 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ruuski Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 witaj co tam warzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Wszystkie moje dokonania będą tutaj http://www.piwo.org/topic/14201-brewhammer/#entry285680 Za parę dni 2 nowe warki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Nie było się czasu przywitać! Hej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deathhammer Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogi Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Recenzje już są, możesz posypać głowę popiołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonBeer Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Witam wśród piwowarów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi