nikitechi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Hej, nie znalazł może ktoś kluczy na festiwalu w Żywcu w piątek? Było 6 kluczy, 5 gołych, jeden z czarnym plastikowym uchwytem, do tego otwieracz do butelek w kształcie naboju do AK-47:) Jeśli ktoś coś wie to prosiłbym o info na PW:) A jeśli o zgubione rzeczy chodzi to jest w Żywcu jakieś bióro rzeczy znalexionych, bądz cos w tym stylu? Jakiś kontakt czy cos? Jest może podobny temat na browar.biz? Nie mam na tamtym forum konta, więc może ktoś inny wie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 na FB było napisać ,może ktoś coś kto wie https://www.facebook.com/FestiwalBirofilia?fref=ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dzisiaj w piwiarni byłem świadkiem jak jakiś pracownik przyniósł jakieś klucze do baru. Niestety nie widziałem jakie były, ale chyba warto zadzwonić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Dzięki za rady:) do piwiarni dzisiaj coś cieżko się dodzwonic, bede próbował jutro:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 22 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Cześć ja znalazłem te klucze dokładnie z otwieraczem w kształcie naboju, leżały w centralnym miejscu na barze, gdzie się wszyscy kręcili, schowałem je na lodówkę i w sobotę szukałem osobę, która je zgubiła, ale niestety nikt się nie zgłosił. Nie zabrałem ich do domu bo ciągle miałem nadzieje że ktoś się po nie zgłosi... nie wiem co się z nimi stało ale położyłem je na białej półce za ladą tam gdzie piwowarzy trzymali rzeczy może mają je pracownicy i osoby które sprzątają festiwal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 Czyli żyją:D Bede się jutro próbował kontaktować z Żywcem:) Dzięki za informacje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 26 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 z czystej ciekawości,udało się odzyskać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 26 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Jeszcze nie do końca, bowiem musze kogos z rodziny z Żywieckich stron poprosić o sprawdzenie czy to moje klucze. Pani w piwiarni przez telefon potwierdziła, że ma podobne klucze, ale czy to te to nie wiem do końca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nikitechi Opublikowano 30 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 No i okazało się, że to jednak nie moje klucze były:) Swoich dalej nie znalazlem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi