cml Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Jeśli chodzi o ciemne piwo, czy chodziło o to które na początku imprezy podpięte było do mojej schładzarki? to był zdaje się szwarc - chodzi o to które było na kranie skrajnie po prawej podpięte trochę później Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez cml Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Szwarc chyba był Kaśki, nie wiem czy było ich więcej, CDA z tej schładzarki przy lodówce było moje, coś nie tak z nim było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swiaderny Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Bardzo dobre To jest to piwo? Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Swiaderny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) No właśnie super piwko Krzysiek w notatkach masz recepturę na nie? Bo jakoś znaleźć nie mogę w spisie Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Undeath Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wajcha Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Właśnie wszystkim smakowało:) Chyba to ta receptura: http://www.piwo.org/topic/1714-jozek-warzy-offline/page__st__2080?do=findComment&comment=288821 Edytowane 25 Sierpnia 2014 przez Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josefik Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Tak, to ta receptura, gdyby ktoś pytał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dziękujemy za wspaniałą imprezę i super organizację, jak zwykle wracaliśmy jako ostatni ze Szkaradowa, bo tak strasznie trudno było się rozstać. Mam nadzieję, że za rok też będziemy. Jak na razie to pewnie jeszcze się spotkamy z niektórymi w najbliższy piątek na Beer Geek we Wrocku:). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amap Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 niestety "biforek" nie został uwieczniony.... dziękuję za uwagę spotkanie Bzdzionek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 dzięki wszystkim za przybycie. Chyba się nie nudziliście? Jakby ktoś miał jeszcze jakieś zdjęcia to podeślijcie na jacer@piwo.org zrobię galerię. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banita12 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dzięki wszystkim za rewelacyjną imprezę oraz Jacerowi za organizację . Do zobaczenia na innych imprezach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KosciaK Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ale było fajnie! Gratuluję Jacerowi świetnej organizacji i dziękuję serdecznie wszystkim za wspaniale spędzony weekend! Do zobaczenia w Miliczu przyszłym roku, bo już wiem że takiej imprezy nie można opuścić :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wstawiłem trochu zdjęć ze spływu. http://www.piwo.org/gallery/album/456-iii-zlot-piwowarow-w-dolinie-baryczy/ P.S. trzeba będzie zatrudnić w przyszłym roku fotografa, bo nawet nie ma czym szantażować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klisz Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 trzeba będzie zatrudnić w przyszłym roku fotografa Ciężki miesiąc dla fotografów zawodowych, ale może w przyszłym roku się uda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 nawet nie ma czym szantażować Dodaj punkt Przestań lubić ipb.global.registerReputation( 'rep_post_296664', { domLikeStripId: 'like_post_296664', app: 'forums', type: 'pid', typeid: '296664' }, parseInt('0') ); Milicki Browar Rynkowy Oj tam oj tam, ja już 1 znalazłam podejrzane, o które chciałabym męża zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Kolejny rok nie dałem rady do Was dołączyć, fotki pooglądałem i aby choć odrobinę poczuć klimaty to se wczoraj spłynąłem dokładnie tą samą trasą. A wieczorkiem ognisko, kiełbaski i corneliusek z PaleAle i jakoś dałem radę. Może za rok... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 No i oczywiście się nie odezwałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Fido, to jednak dotarłeś do Milicza, tylko trochę po czasie. Jeszcze były tam te kłody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Kłody nie znikna. Chyba, że bobry poprzecinają je a wysoka woda na wiosnę je spłucze. Albo bobry zbudują większe tamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syja77 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Chłopaki na trasie mówili, że fajnie byłoby gdyby te firmy organizujące kajaki, się interesowały stanem rzeki i od czasu do czasu usuwały takie kłody na trasie. Chyba, że dla nich taka trasa jest ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maaciej6 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dla mnie trasa z przeszkdami jest ciekawsza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jacek, nie było jak bo z kajakami nas dowieźli z Rudy Sułowskiej. Młynówką jeszcze dwie godziny od tamy w Sułowie, gdzie Wy kończyliście i właśnie ten odcinek jest najpiękniejszy z całego szlaku. A kłody były, były, ale nigdzie nie musieliśmy przenosić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 A nie jest tam zarośnięte, na tej Młynówce? może w przyszłym roku tamtędy popłyniemy. Co wy na to ekipa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pitupitu Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 (edytowane) Młynówka to idealny odcinek na gorące dni, cały czas płynie się pod baldachimem drzew, zarośnięta tylko od przenoski do mostu drogowego w Sułowie dalej zupełnie czysto. Na dwie godziny lajtowego kajakowania wśród drzew, kwiatów wodnych i zimorodków. Edytowane 31 Sierpnia 2014 przez fidoangel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 No to fajnie, płyniemy w takim razie. Tam jeszcze nie byłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jestem za. Ważne aby było ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi