Gabi Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Startujemy około 16.30. Mam nadzieję, że pogoda dopisze My chyba będziemy punktualnie . Co tam pogoda ? :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Przyjedzcie do Wrocka, co tak będziecie sami siedzieć o tej godzinie co jestem dostępny to mogę "trupy" znosić może w kolejną edycję ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No nie tylko pozbyć się ale samemu wypić Jednak nic nie spiłem ani Wenie ani Jejskiemu - piwa dostarczone. Dobrze że trzymaliście kciuki i się udało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Widząc zawartość Twojego bagażnika to musiałoby trochę potrwać zanim dotarłbyś do naszych piw Dzięki za pomoc w dostarczeniu piwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No i też po spotkaniu. Ekipa była super: Gabi z Bogdanem, Ignac z Danusią, Pako był som (wloz na łepka), Dori z Januszem (nasz grilowy ) i z Oliwką oraz cało moja familia. Jak zwykle taka nuda tylko piwo i piwo. Do piwa były super przekąski Bogdana (najlepszy był ślimok ). Gabi też zadbała co by do zatrucia nie doszło i częstowała Farmaceutką. No i po tej ilości różnej zatrucia nie było. Z piw zapamiętałem pilsa Ignaca oraz dry i pale ale Dori. Oczywiście wszystkie były bardzo smaczne, tylko zapamiętać nie można. Dzięki bardzo za udane spotkanie oraz spodnie (podziękuj Oliwce) i do następnego spotkania. A i była pewna nowość - zwiedzanie browaru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zico Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No Gabi to jest dopiero p. doktorowa :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Potwierdzam w całej rozciągłości to co napisał Pieron ;) Spotkanie było super , jak to zwykle u Dori Dziękuję wszystkim za miłą atmosferę oraz za wspaniale zastawiony stół Szczególne podziękowanie dla Pierona i jego żony za bezpieczne dowiezienie mnie tam i z powrotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Dzięki wszystkim za przybycie i miłą atmosferę Mam nadzieję, że będziemy się częściej spotykać A i była pewna nowość - zwiedzanie browaru Do nowości należy też zaliczyć degustację prawie trzyletniego kwasa To była specjalna degustacja dla tych szczęśliwców, którym się kwas nigdy nie przytrafił i nie wiedzieli jak smakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Do nowości należy też zaliczyć degustację prawie trzyletniego kwasa To była specjalna degustacja dla tych szczęśliwców, którym się kwas nigdy nie przytrafił i nie wiedzieli jak smakuje Muszę przyznać, że kwas był bardzo klarowny i smakował jak Riesling ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Spotkanie bardzo udane. Miłe przyjęcie przez gospodarzy, świetne towarzystwo. Tylko (jak napisał już Pieron) nuda, nuda. Tylko piwo, polędwiczki (brawo Janusz), ślimoki, piwo, lekarstwa, nuda, piwo. Pamiętałem smaki świetnych piw Pierona, Pako, Gabi do czasu, aż w Dori znowu odezwał się barbarzyńca Piwa uCiesznego browaru powodują reset. Dzięki za świetny wieczór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 My również wszystkim dziękujemy za miłe spotkanie. Szczególne podziękowania dla gospodarzy - dori i Janusza. aż w Dori znowu odezwał się barbarzyńca Małe i na dodatek wredne , ale i tak ją lubimy . Ps Bogdan pilnie "odrabia" zadanie domowe . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 , ale i tak ją lubimy . No tak, my ją lubimy, tylko dlaczego nami tak sponiewierała swoimi piwami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 No i co mam napisać? Napiszę krótko i na temat - szkoda, że mnie z Wami nie było. Ale byłem we Wrocławiu i też było miło i sympatycznie. Niestety wcześniej byłem umówiony, ale nic straconego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Do nowości należy też zaliczyć degustację prawie trzyletniego kwasa To była specjalna degustacja dla tych szczęśliwców, którym się kwas nigdy nie przytrafił i nie wiedzieli jak smakuje Ja wiedziałem i wiem że to delikatny kwas. Na potwierdzenie tego wypiłem w całości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Wyście się nudzili ?? A jo był wczoraj u teściowej, i wszystko jasne więc już sobie nie krzywdujcie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Hee, jo w czerwcowy weekend to w piątek jada na giełda do Żywca (wszystko wskazuje że cugiem), w sobota rano do budy (egzaminy) a później do teściowej na imieniny - musza yno wyjść jako tako, bo w niedziela planuja wyskoczyć do Cieszyna na piwo. Ten weekend też był małym maratonem, ale udało się zaliczyć wszystko. Szkoda że wczoraj nie miałem możliwości poczęstować piwem czekoladowym z minibrowaru katowickiego Spiż. Piwo rewelacyjne i cieszę się że takie ostało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignac99 Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Hee, jo w czerwcowy weekend to w piątek jada na giełda do Żywca (wszystko wskazuje że cugiem), w sobota rano do budy (egzaminy) a później do teściowej na imieniny - musza yno wyjść jako tako, bo w niedziela planuja wyskoczyć do Cieszyna na piwo.Ten weekend też był małym maratonem, ale udało się zaliczyć wszystko. Szkoda że wczoraj nie miałem możliwości poczęstować piwem czekoladowym z minibrowaru katowickiego Spiż. Piwo rewelacyjne i cieszę się że takie ostało. Pieron, a mierzyłeś sobie ciśnienie po takim weekendzie? Znowu Ci się oberwie od lekarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admiro Opublikowano 9 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 (edytowane) Hee, jo w czerwcowy weekend to w piątek jada na giełda do Żywca (wszystko wskazuje że cugiem) Tego cuga to sprawdź czy na 100% pojedzie, bo ja w sobotę do Wrocławia miałem jechać pociągiem i nie dałem rady w Cz-wie kupić biletu i mieć pewności odjazdu - jakaś straszna masakra na kolei. Musiałem jechać autem co wykluczyło mnie z dzisiejszej dalszej degustacji Edit: próbowałem czekoladowego w Spiżu Wrocław i wydaje mi się, że w "karmelowym" aka. "czekoladowym" jest stosowany słodzik :o Edytowane 9 Maja 2010 przez admiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Pieron, a mierzyłeś sobie ciśnienie po takim weekendzie? Znowu Ci się oberwie od lekarki. Oberwać to i tak mi się oberwie. Tego cuga to sprawdź czy na 100% pojedzie, bo ja w sobotę do Wrocławia miałem jechać pociągiem i nie dałem rady w Cz-wie kupić biletu i mieć pewności odjazdu - jakaś straszna masakra na kolei. Dzięki, będę miał na uwadze, choć może sytuacja się poprawi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 11 Lipca 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Nie tylko w Wyłudkach wczoraj degustowano, w Pogwizdowie też odbyło się małe spotkanie piwowarskie Tak na prawdę to chyba nawet wcale nie takie małe, bo w porywach do 12 osób. Dzięki wszystkim za miłą atmosferę, super piwa i inne specjały Do kolejnego miłego spotkania ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 Było jak zwykle fantastycznie . Dziękujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 11 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2010 I ja mówię dzięki - super spotkanie u GC. Jutro trza kupić gazetę WPROST. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 Dori dziękujemy za wczorajsze spotkanie Atmosfera ,piwa i jedzenie były naprawdę super ;) Kocham takie imprezy i szkoda tylko, że musiałem wcześniej wracać. Jeszcze raz dzięki za zaproszenie . ps.: Tylko Janusza trochę mi żal, bo był przykuty łańcuchem do grilla :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 15 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 ps.: Tylko Janusza trochę mi żal, bo był przykuty łańcuchem do grilla ;) Ale całe szczęście, że chłodziwo dostawał regularnie. DORI dziękuję za zaproszenie. Było super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2011 To ja dziękuję, że mnie odwiedziliście Bardzo miło było Was wszystkich gościć. Do kolejnego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi