pako1 Opublikowano 4 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2010 (edytowane) Też to zauważyłem :) Ale myślałem ,że wszyscy na PW już się zapowiedzieli No i ta pogoda coś nas nie rozpieszcza Ale nawet w małym gronie może być Chyba że wszyscy się przyczaili i w ostatniej chwili się zapowiedzą Edytowane 4 Maja 2010 przez pako1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ja bym Dori z chęcią wpadł, bo na razie mam tylko jedno spotkanie z piwowarami "w realu" w Cieszynie, ale niestety powstrzymuje mnie odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uups Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 no właśnie ta odległość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja się piszę, tylko mam nadzię że ktoś będzie jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja się piszę, tylko mam nadzię że ktoś będzie jeszcze Ja na pewno Mam nadzieję, ze pogoda się poprawi do weekendu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Ja się piszę' date=' tylko mam nadzię że ktoś będzie jeszcze [/quote']Ja na pewno Mam nadzieję, ze pogoda się poprawi do weekendu Z tym to podobno będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Piwowarów w okolicy przybyło. To niezaprzeczalny fakt. Skromna ilość uwarzonych przeze mnie piwek bardzo mnie krępuje. Impreza z piwowarskimi tuzami- jeszce bardziej. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 ja miałem podobnie przed Cieszynem. Ale kilka szklaneczek Brackiego i Portera przełamało lody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Piwowarów w okolicy przybyło. To niezaprzeczalny fakt. Skromna ilość uwarzonych przeze mnie piwek bardzo mnie krępuje. Impreza z piwowarskimi tuzami- jeszce bardziej. Pozdrawiam No teraz to się pośmiałam Chyba Wam muszę imienne zaproszenia wysyłać. Tak jak pisał Wsaczuk wychylisz ze dwa porterki i przestaniesz się krępować, bo i nie ma ku temu powodów Decydować się chłopaki i dziewczyny, bo muszę wiedzieć ile mięcha na grilla kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Decydować się chłopaki i dziewczyny, bo muszę wiedzieć ile mięcha na grilla kupić To Ty jeszcze mięso kupujesz? heee, też się uśmiałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Decydować się chłopaki i dziewczyny, bo muszę wiedzieć ile mięcha na grilla kupić Ja i Bogdan przyjedziemy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szwed Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 No ja mam uroczystość rodzinną, i nie dam rady. Chęci są odległość też nieduża. Życzę udanego grilla, może następnym razem zauczestniczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 No to piknie się zapowiada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gesio0 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Niestety nie dam rady zjawić się na tym szumnie zapowiadającym się wydarzeniu piwowarskim. Do następnego razu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Mnie również nie będzie. Jadę do Wrocławia, niestety umówiłem się wcześniej. Bawcie się dobrze. Na osłodę PIERON dowiezie do DORI kilka moich piw ( strasznie cierpikie i gorzkie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pako1 Opublikowano 5 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Na osłodę PIERON dowiezie do DORI kilka moich piw ( strasznie cierpkie i gorzkie). Nie szkodzi już się do takich przyzwyczailiśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 5 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2010 Mnie również nie będzie. Całę lato przed nami, więc zdążymy się spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Na osłodę PIERON dowiezie do DORI kilka moich piw ( strasznie cierpkie i gorzkie). Nie szkodzi już się do takich przyzwyczailiśmy :D Tylko jak ja wiem to na konkurs, chyba że nie to skosztuję co nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wena Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 Przecież wiesz, że jest część poza konkursowa. No chyba, że chcesz sie pozbyć konkurenta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No nie tylko pozbyć się ale samemu wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabi Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No nie tylko pozbyć się ale samemu wypić Z mojej strony wenie nic nie grozi . pieron ! Na mnie możesz liczyć . Służę pomocą przy wypiciu . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 6 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2010 No to będzie nas wielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dori Opublikowano 7 Maja 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Startujemy około 16.30. Mam nadzieję, że pogoda dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pieron Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Czy dla spóźnialskich będzie choć łyk piwa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacer Opublikowano 7 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2010 Przyjedzcie do Wrocka, co tak będziecie sami siedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi