Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 (edytowane) Może załóżcie nowy temat, niech w pierwszym poście będą wszystkie potrzebne instrukcje i linki do pobrania. Elroy, musimy najpierw przetestować na 1 takim spotkaniu czy Team Speak spełnia nasze założenia i czy będzie się sprawdzał do naszych celów. Jeżeli tak będzie to pozwolę sobie założyć nowy temat, napisać dokładnie co i jak pokonfigurować i wrzucić pełne info na ten temat. Póki co myślę, że warto przeprowadzić takie spotkanko i zobaczyć czy się sprawdzi. Edytowane 31 Stycznia 2014 przez lukaszr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaron Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja bym proponował odwrotnie. Przygotuj wszystko i jedno ze spotkan sprobukemy odpalić na tym oprogramowaniu. Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Ja bym proponował odwrotnie. Przygotuj wszystko i jedno ze spotkan sprobukemy odpalić na tym oprogramowaniu. Proszę: http://www.piwo.org/topic/12609-team-speak-wirtualne-spotkania-przy-piwku/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejski Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jakoś nie udało nam się jeszcze z Jejskim złapać i omówić pewne kwestie, ale mam nadzieję, że nie będzie miał mi za złe, że pchnę ten temat dalej Powiem po Śląsku siś chopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi