crocco Opublikowano 12 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2016 Lista miejsc www.karvinskepivo.cz www.slezskypivovar.cz http://www.czechpubs.cz/karvina/restaurace/vytopna-restaurant-orlova.html www.pivovaravar.cz Obiad w Orłowej. Podam jadłospis i do końca miesiąca złożymy zamówienia ,żeby za długo nie czekać na realizację zamówień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek-jas Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Witam!! Koszt naszej wycieczki to 52zł / osobę. W cenie wycieczki przejazd autokarem, ubezpieczenie oraz mała niespodzianka... Proszę o przysłanie na PW danych do ubezpieczenia tj. Imię i Nazwisko, PESEL, adres zamieszkania, wtedy odeślę nr konta na który należy przesłać kasę. W tytule przelewu wpisać Wycieczka JAP + Imię i Nazwisko P.S. Jest jeszcze jedno wolne miejsce więc działajcie szybko !!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Oczywiście dane i pieniążki na konto Janka tj siwek-jas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Żeby oczekiwanie na obiad nie trwało zbyt długo proszę wybrać z listy dania na obiad.Czekam do końca miesiąca. imgur.com/a/klLm6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr2 Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 imgur.com/a/klLm6 link jest błędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vinter Opublikowano 19 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Proszę o to menu menu 1.pdf menu 2.pdf menu 3.pdf Edytowane 19 Października 2016 przez vinter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 19 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Dzięki Sławku.Musiałem coś pokiełbasić. Jedno miejsce się zwolniło więc zapraszam chętnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 To rezerwuję wolne miejsce dla mojego towarzysza :-) 20-Szymon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 21 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Lista definitywnie zakończon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avanti68 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 zycze przyjemnego wyjazdu,ja niestety bede tyrał,obowiazki niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 30 Października 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Proszę o podawanie menu z listy Do piątku muszę je podać. Odnośniki do menu są na poście 856 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalb Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Czy moje dotarło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 1 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Dotarło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 6 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Od 10:00 Gospoda Bavaria będzie dla nas otwarta, więc jakby ktoś chciał nerki wstępnie przeczyścić... Nasze domowe piwa zostawiamy w Bavarii w depozycie na wieczorne spożycie Wyjazd o 10:40 11:00 pierwszy browar Ok. 20:00 przyjazd i impreza w Gospodzie ?-opuszczenie lokalu i powrót do domowych pieleszy Niedziela pobudka ze świadomością dobrze spędzonej soboty Oczywiście osobiście należy się postarać o walutę sąsiadów na tzw.napoje i obiad Dobry humor bezwzględnie wymagany. Browary posiadają w sprzedaży gadżety jak koszulki kufle itp. Edytowane 6 Listopada 2016 przez crocco zorro0 i elpolako 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 a jest coś ciekawego w kranach bavarii? I myślisz ze po takim maratonie będą siły na imprezę w bavarii? vinter 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 (edytowane) Od 10:00 Gospoda Bavaria będzie dla nas otwarta, więc jakby ktoś chciał nerki wstępnie przeczyścić... Nasze domowe piwa zostawiamy w Bavarii w depozycie na wieczorne spożycie Wyjazd o 10:40 11:00 pierwszy browar Ok. 20:00 przyjazd i impreza w Gospodzie ?-opuszczenie lokalu i powrót do domowych pieleszy Niedziela pobudka ze świadomością dobrze spędzonej soboty Oczywiście osobiście należy się postarać o walutę sąsiadów na tzw.napoje i obiad Dobry humor bezwzględnie wymagany. Browary posiadają w sprzedaży gadżety jak koszulki kufle itp. Witaj Czy w planie wycieczki są jakieś Panie? (czy są w składzie wycieczki) moja żona obawia się że będzie sama Edytowane 7 Listopada 2016 przez jaroM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Nie będzie sama. My też nie tacy straszni,chociaż pełni testosteronu Wojtek,słabo się cenisz ,dasz radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YeahBunny Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 nie no aż tak źle chyba nie będzie. no chyba że weźmiesz białe risy na degustacje do bavarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 7 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Białych risów nie biorę.To byłoby zaeń. dużo Wraż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro0 Opublikowano 12 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 No to ja pierwszy:-) dziękuję organizatorom za wspaniały wyjazd,było super i do następnego razu :-):-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 12 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2016 Dziękuję wszystkim za wspanialą wycieczkę. Miło było poznać nowych JAPowiczów.Mam nadzieję, że zostaną z nami na stałe. Już myślę o następnym spotkaniu. Koniec stycznia chyba będzie dobry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 (edytowane) To teraz ja. Bardzo dziękuję za serdeczne przyjęcie do grupy JAP i super wycieczkę,ja i małżonka jesteśmy zachwyceni z faktu poznania tak wspaniałych ludzi znamy się parę godzin a kontakt z wszystkimi idealny Już czekamy na nowe pomysły i spotkania. Jestem podniesiony na duchu po degustacji i ocenie moich piwek,myślę że warto działać dalej intensywnie. Pozdrawiam wszystkich uczestników i jeszcze raz dziękujemy Edytowane 13 Listopada 2016 przez jaroM6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crocco Opublikowano 13 Listopada 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Na stole został mój otwieracz-pendrive.Jeśli ktoś się nim zaopiekował to proszę o kontakt. Skleroza u mnie znowu zwyciężyła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroM6 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Na stole został mój otwieracz-pendrive.Jeśli ktoś się nim zaopiekował to proszę o kontakt. Skleroza u mnie znowu zwyciężyła. Witaj Czy o to chodziło żeby się zapisać? http://www.pspd.org.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mietek Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi