marekch2 Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) Chcę się pochwalić okazami z tegorocznego grzybobrania moja żonka ma nosa na prawdziwki... Edytowane 24 Kwietnia 2008 przez marekch2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 (edytowane) i jeszcze jedno... coś mi te zdjecia cieżko wchodza... Edytowane 12 Października 2007 przez marekch2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Wow Robi wrażenie Aż dla porównania wrzucę wieczorkiem co mi się udało znaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekch2 Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 dzieki elroy że zrobiłeś porządek z moimi poprzednimi postami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 dzieki elroy że zrobiłeś porządek z moimi poprzednimi postami Nie ma problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 Grzybiarz ze mnie żaden, ale kilka zdjęć zamieszczam (okolice Tyńca k. Krakowa) Myślę, że to dobre porównanie do zdjęć wyżej :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elroy Opublikowano 25 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Grzybiarz ze mnie żaden, ale kilka zdjęć zamieszczam (okolice Tyńca k. Krakowa)Myślę, że to dobre porównanie do zdjęć wyżej Otrzymałem kilka ostrzegawczych informacji na PW Wyjaśniam - środkowe zdjęcie z różowym grzybem zostało zrobione w lesie, nie na talerzu Dziękuję więc wszystkim za troskę i informuję, że czuję się bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi