pepo Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Co do wycieczki to pewnie zrobimy nową listę już podczas trwania imprezy, co do terminu... uzgodnimy to z przedstawicielem browaru. My niestety najprawdopodobniej także zrezygnujemy z wycieczki. Mam także pytania: w przypadku dostarczenia piw do Monte butelki te mają być już pozbawione oznaczeń tak jak jest w regulaminie i ktoś ze sklepu je oznaczy w odpowiedni sposób? należy od razu dołączyć formularz zgłoszeniowy oraz czy piwo jest przechowywane w odpowiednich warunkach? Jeśli możesz to pozbaw butelki naklejek.... i zostaw je razem z formularzem... w kartonie/reklamówce. Jak chcesz mieć pewność że to twoje piwa... oznacz je na kapslu jakimś znaczkiem i takim samym na formularzu zgłoszeniowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tibek Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nieste4ty mnie jednak nie bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Czy planujecie wysyłanie potwierdzen dostarczenia piw na maila? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krawczyk Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Oznaczylem kapsel ale nie ma znaczka na formularzu będzie to problem? Zostawiłem już piwa w Lublinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Czy planujecie wysyłanie potwierdzen dostarczenia piw na maila? dziś podjadę do Monte i postaram się potwierdzić obecność zastanych piw via mail, Oznaczylem kapsel ale nie ma znaczka na formularzu będzie to problem? Zostawiłem już piwa w Lublinie piwa zapewne są razem z formularzem... powiąże je z oznaczeniem... jakie to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krawczyk Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Belgian dubbel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jak do tej pory niem problemów z zawartością paczek które dotarły do winoskładu. W miarę możliwości czasowych odpisze na mejle z formularzy. Jeżeli chodzi o imprezę... zmieniła sie minimalnie nasza lokalizacja. Będziemy na lewo od bramy wejściowej przy ulicy Bernardyńskiej gdzie mieści się Browar Perła. Dostaliśmy spory namiot... więc w razie (odpukać) złej pogody... będzie gdzie się schronić. Czas rozpoczęcia naszej imprezy nie uległ zmianie - startujemy od 12tej. Serdecznie zapraszam, Do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bromaniack Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 A ja ze swojej strony chciałbym podziękować za informację dotyczącą dotarcia piw. Wyobrażam sobie ile to wszystko pracy kosztuje, czego nie widać na pierwszy rzut oka. W każdym razie dzięki za info na maila i ze swojej strony życzę udanej imprezy. Niestety ani zdrowie ani odległość nie pozwala mi się pojawić na waszej imprezie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizi Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja również dziękuję za potwierdzenie. Profesjonalizm w każdym calu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Mnie jednak nie będzie. Mam przydzieloną służbę i nie bardzo jest kto chętny się poświęcić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Mnie jednak nie będzie. Oj... to niedobrze, kufel z poprzedniej edycji będzie musiał poczekać na odbiór. A żeby nie było mu smutno, to do pary poleży sobie ze szkłem z tegorocznego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 3 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 zaczynam mieć mała tremę... mała kameralna impreza to to nie będzie 12.00 - 18.00 – Konkurs Piw Domowych, Browar Perła12.00 - Smak Węgier, (potyczki rycerskie, małe koncerty, pokazy tańca brzucha, łaźnia turecka, termy, degustacje), Browar Perła, Hala 12.00 - Mało znane zioła w kuchni, warsztaty, Browar Perła 13.00 - Ogródek na balkonie, warsztaty, Browar Perła 14.00 - Domy ze słomy, warsztaty, Browar Perła 15.00 - Gotowanie intuicyjne. Warsztaty kuchni wegańskiej i wegetariańskiej, Browar Perła 15.00 - Hoop dancing, Browar Perła 15.00 - Teatr nalewek z udziałem Bronisława Cieślaka i Jerzego Rogalskiego, Browar Perła 17.00 - Jakub Żeligowski, Tai chi, sztuka walki, Browar Perła, Hala 17.00 - Jaki ser takie piwo, Skarby Serowara Spomlek, Browar Perła 17.00 - Pokazy kulinarne - Charles Daigneault, Lubella, Browar Perła 18.30 - „Historyczni”, portretowanie, ambrotypy, Browar Perła 19.00 - Koncert Kayah & Transoriental Orchestra, Browar Perła, Duża Scena Koncertowa 21.00 - Koncert Omega Oratorium pod patronatem Prezydenta RP Bronisława Komorowskiego, Browar Perła, Duża Scena Koncertowa 23.00 - Kino pod Gwiazdami, Emir Kusturica: Underground, Browar Perła, Kino Perła e-prezes i Pieslav 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 nie ma to jak rozmach organizacyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kishar Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 (edytowane) Nie ma co się tremować impreza napewno będzie udana, choć będzie miała inny charakter mniej kameralny. Edytowane 3 Września 2014 przez kishar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Poszukujemy jednej osoby do pomocy przy rozlewaniu piwa dla sędziów, wiem wiem.... niewdzięczna robota i w dodatku podczas imprezy gdzie inni się bawią Ale i taka praca ma swoje plusy. Chętnych do pomocy zapraszam na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abra Opublikowano 4 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 Jeśli dobrze zrozumiałem 1 post, piwo na konkurs można dostarczyć też w sobotę do 13 30 bezpośrednio na miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 4 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Września 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Rozesłałem kolejną partię(ostatnią) powiadomień o dotarciu paczek (jedynie Marcin z Łubnic nie dał kontaktu@... ) - wszystkie piwa dotarły w całości. Mam prośbę do zgłaszających piwo na konkurs, osobiście w dniu jutrzejszym., (pomimo że będą formularze do wypisania) weźcie ze sobą już wypełniony druczek zgłoszenia. (o ile to możliwe piwo w jakiejś torbie... reklamówce + wspomniany druk) Z góry dzięki! Jeszcze raz życzę wszystkim udanej zabawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms140 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Siemka dzwonilem wlasnie do Monte di Vino. Okazuje sie, ze zamkneli juz rekrutacje. Z tego co widze rejestracja miala byc do jutra do 13 30. Bedzie mozliwosc zgloszenia sie jutro na Bernardynskiej? Edytowane 5 Września 2014 przez mszerzen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) W Monte piwa tylko do wczoraj - zgodnie z informacją w pierwszym poście - do 04.09 ... jako że wyjątkowo zajechałem dziś.... odebrałem wszystko co było. Jutro za to przyjmujemy do 13:30 od 12tej... na stoisku tuż obok bramy wejściowej po lewej stronie. Edytowane 5 Września 2014 przez pepo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ms140 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 dzieki wielkie wszystkim za impreze, poznalem dzisiaj mega wiele pozytywnych osob i do zobaczenia za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brooda Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Mam pytanie. Czy znane są wyniki i ilość zgłoszeń? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
astrobus Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 wyniki są znane, opublikujemy jak tylko damy radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tcherpaq Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 My również liczymy na jakieś podsumowanie imprezy ;-) Niestety musieliśmy się zmyć zanim zdążyliście cokolwiek ZWARZYĆ ale .. Pozdrawiamy serdecznie Grzesiek i Magda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam Krawczyk Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Witam, Było swietnie jednak tez nie doczekałem do końca ponieważ trzeba było wracać. Przyszły rok z noclegiem Nabylem nowy kufel i skosztowalem nowych piw, znajomi bardzo zadowoleni i także przyjadą w następnym roku. Ps. Czekam tez na wyniki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi