amorph Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Od czerwca zacząłem robić piwo w domu a ciagle nie znam nikogo ze swojej okolicy kto miałby podobne hobby. W lipcu byłem na Zlocie w Liwiu, zobaczyłem ze Piwowarzy domowi to świetni ludzie, niestety nie było nikogo z bliskich mi powiatów. Chciałbym abyśmy sie znali, wymieniali doświadczeniami, surowcami (np gęstwą lub czymś czego nie będziemy w stanie zużyc w odpowiednim czasie), gotowymi wyrobami. Mam nadzieje ze na Chmielakach ktoś sie ujawni . Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton1983 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Z tego co wiem to 6 września w lublinie będzie konkurs piwowarów w Perle,także tam pewnie poznał byś wielu z regionu. http://www.piwo.org/topic/14615-06092014-v-lubelski-konkurs-piwa-domowego/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepo Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Na chmielakach pojawię się pewnie w piątek na godzinkę albo dwie... w godzinach 16-17 co do wymiany... surowcami czy też piwkiem.... robimy to od dawna, tyle że w bardziej prywatnym gronie... nie raz czegoś mi brakło... wystarczył telefon i problem rozwiązany... Zapraszam na spotkanie na Bernardyńskiej.... (oj... to już za 2 tygodnie...) poznasz tam całkiem spore grono lubelskich piwowarów... Zatem do zobaczyska! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Temat umarł, a jest tu sporo piwowarów... Ja niby też jestem z Lubelszczyzny, choć taki przyszywany, nie rodowity. A niektórzy twierdzą, że jeszcze z Podlasia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyton1983 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Jam Ci jest z ziemi Lubelskiej chwilowo na wygnaniu na prawdziwej zielonej wyspie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki89 Opublikowano 2 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Ja też jestem z Lubelszczyzny a dokładnie z Lublina :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e-prezes Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Ktoś jeszcze przybył? Podbijam wątek... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumcajs Opublikowano 27 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2015 Pochodzę z Lubelszczyzny, ale wyjechałem na studia i w domu bywam sporadycznie, więc info podaję tylko w celach statystycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
8Pi Opublikowano 28 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2015 Ja jestem z Lublina na emigracji zarobkowej w stolycy Tak więc weekendy spędzam w Lublinie lub w jego okolicach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cashmere Opublikowano 23 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2015 Przyszły piwowar domowy pozdrawia z Ryk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi