Grigor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam, zarejestrowalem konto 5 minut temu - pod nakazem Krzysia Undeath'a. To on wlasnie mnie wciagnal w piwowarstwo, za co akurat jestem mu wdzieczny. Piwowarem jestem poczatkujacym, ale staram sie uczyc i przyjmowac bledy z pokora. Undeath regularnie mi wytyka co w moim piwie jest katastrofalne, ale on ma tylko 130 warek na koncie, wiec co on tam wie. W kazdym razie, prawdopodobnie bede sie wiecej uczyl od was niz sie udzielal, tylko prosze mnie nie trollowac, bo nie dam sie nabrac na piwo z ogorkow kiszonych i pasty do zebow (drugi raz) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaras Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nie podchodź do jego nauk tak bezkrytycznie, bo póki co nie używasz znaków diakrytycznych a jak tak dalej pójdzie będziesz walił takie orty jak on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigor Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To od razu przeprosze za brak znakow polskich, ale uzywam windozy w wersji US english (takie mam przyzwyczajenie). Jesli polskie znaki sie pojawia, to znaczy ze pisze z roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawon Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ej,a jak się robi piwo z pasty do zębów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baradnor Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 no i co z tym kiszonymi ogórami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undeath Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 To zostanie słodką tajemnicą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FurioSan Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 ej,a jak się robi piwo z pasty do zębów ? musisz to robić w czasie burzy - bo inaczej skiśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grigor Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 A to dlatego skislo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi